Swan 120: Komfor bez pramca3 min

Komfor bez premca, sigurno kretanje i potrebna razina pouzdanosti: novi Swan 120 pomiče granice za jedrilice ovih dimenzija

Arhitektura ovog inspirativnog projekta djelo je studija German Frers iz Buenos Airesa, dizajnera kuće za Nautor’s Swan još od ranih 1980-ih. Primjena najnovijih tehnika gradnje i korištenje najmodernijih materijala, kao i niz inovativnih rješenja daju Swanu 120 potencijal da definira sljedeću generaciju super-jedrilica.

Ovo je fotografija Swan 120 u plovidbi
Swan 120

Swan 120 odražava eleganciju i stil koji studio Frers unosi u sve svoje jahte, osobito jahte kuće Swan, prepoznatljive na prvi pogled, u svakoj luci i na svakom oceanu. Dizajn trupa odredila je širina krme, što je koncept koji jamči izvrsnu stabilnost i istovremeno omogućuje velikodušan volumen u unutrašnjosti.

Pročitajte: ClubSwan 36 na testu: Monoklasa na raketni pogon
Pročitajte: Nautor’s Swan 78 na testu: Magična privlačnost
Pročitajte: Nautor’s Swan: Moto je uvijek bio samo najbolje!

Na razini palube, čist i pregledan pramac je kontrast krmi na kojoj se ističe kabina izdignutog salona, koji se besprijekorno stapa s prostranim i zaštićenim kokpitom. Ovaj ključni element omogućuje onima koji se ne bave upravljanjem da se lijepo opuste i uživaju u plovidbi.

Ovo je fotografija nove jedrilice Swan 120
Swan 120

Detaljan dizajn skriva profinjeni bimini krović s električnim sustavom razvijanja i tendu za zaštitu od prskanja, koji nestaju u krovu kabine dok nisu u upotrebi, a kad su razvijeni nude zaklon od mora i sunca. Na sidru se kokpit pretvara u multifunkcionalni salon s udobnim naslonjačima, savršeno je to mjesto za opuštanje u zalazak sunca, a kasnije i elegantna, intimna blagovaonica.

Slijedeći filozofiju prethodnih modela serije Maxi Swan, model Swan 120 također nudi sjedala u prolazima, za druženje i razonodu tijekom plovidbe.

Ovo je fotografija maxi Swan 120
Swan 120

Unutar otmjenog trupa, novi Swan 120 krije interijer koji je projektirala Misa Poggi, a kuća nudi dvije verzije interijera: Owner Aft i Owner Forward. U obje konfiguracije vlasnička kabina je najveća, a ostatak interijera je podijeljen na tri izvanredno udobne gostinjske kabine od kojih svaka ima vlastitu kupaonicu.

U središtu jahte se nalazi prostrani salon preplavljen prirodnim svjetlom koje dopire kroz krovni prozor, a podijeljen je na salonski dio lijevo i blagovaonicu desno.

Ovo je fotografija jedrilice Swan 120
Swan 120

Swan 120 u standardnoj izvedbi ima opsežnu opremu, ali kuća nudi i opsežnu listu dodatne opreme, što znači da će svaki izgrađeni primjerak odražavati jedinstvene interese i stil njezinog vlasnika.

Fotografije Nautor’s Swan

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above