Sunseeker 120 predstavlja evoluciju serije Superyacht2 min

Impresivan novi model Sunseeker 120 krase odvažna geometrija, sportske linije, besprijekoran stil i ležerna funkcionalnost

Sunseeker 120 Yacht osvaja već na prvi pogled, svojim elegantnim niskim profilom. Prepoznatljivi stil kuće izdvaja ga iz ponude sličnih dimenzija i tipa – impresivne staklene površine, visoki rukohvati od nehrđajućeg čelika, elegantni kruti krović i povišena pilotska kućica na prvi pogled su prepoznatljivi kao djelo dizajnera Sunseeekra.

sunseeker 120 pogled na pramac i bazen

Ispred uzdignute pilotske kućice nalazi se povišeni pramac, a opcijski bazenčić pred staklom lijep je dodatak golemom salonu uređenom s asimetričnim naslonjačima i ležaljkama za sunčanje za četiri osobe. Krmeni dio fly palube i pramac su povezani desnim bočnim prolazom, koji olakšava kretanje između paluba.

Tik uz vodu, platforma za kupanje širine samog trupa može se spustiti i ima vrata nadahnuta galebovim krilima koja se otvaraju prema dnevnom toaletu, tušu i spremišnom prostoru. U integriranoj garaži za tender udobno se smješta tender do 6 metara duljine i dva vodena skutera, za lak pristup zabavi. Profinjeno i bogato uređen interijer realiziran je u strateškom dizajnerskom partnerstvu sa studijom Design Unlimited, a interijer Sunseeker 120 Yacht ponajprije obiluje reflektirajućim površinama koje odbijaju svjetlost po prostoru.

interijer salona sunseeker 120 yacht krmeni kokpit sunseeker 120 yacht

Pogled neprekinuto teče od blagovaonice do salona na prostranoj glavnoj palubi, vizualno podijeljen na funkcionalne zone uokvirenim zaslonima na lijevoj i desnoj strani, na formalnu blagovaonicu i komforni salon, ali bez ograničavanja kretanja. Kuhinja velikodušnih dimenzija smještena je na lijevoj strani i nudi sve potrebno za pripremu obroka.

Iz krmenog kokpita ulazi se izravno u salon na glavnoj palubi, opremljen udobnim samostojećim namještajem. Veliki kauč na lijevoj strani, s integriranom plohom stola i policama, te lijep stolić za kavu stvaraju ugodan prostor za opušteno druženje. U prednjem dijelu salona nalazi se izuzetno lijepa blagovaonica sa zanimljivo dizajniranim okruglim stolom koji smješta do dvanaest gostiju.

sunseeker 120 vlasnička kabina

Prema pramcu se na desnoj strani nalazi ulaz u apsolutno fantastični vlasnički apartman, čiji je raspored ponovo promišljen, s ciljem poboljšanja pristupačnosti funkcionalnim elementima. U vlasničkom apartmanu svi su prostori izvedeni na jednoj razini, za što lakše kretanje. Namještena prema izuzetno visokim standardima, ova privatna oaza ima prozore od poda do stropa, lijepu garderobu s kozmetičkim stolićem, mnogo polica i ladica, te vlastitu kupaonicu s dva umivaonika. Uz mogućnost prilagodbe koju kuća nudi, vlasnici mogu stvoriti prostor koji uistinu odražava njihov osobni stil.

Fotografije Sunseeker

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above