Anda Rayban

Sunčano doba

Dolce & Gabbana su se poigrali s klasičnim talijanskim renesansnim uzorkom, a Pradina Ultravox linija je apsolutni ‘must have’ svih fashionistica ovog ljeta

Stiglo je naše omiljeno doba godine – doba za nove sunčane naočale. Pri izboru idealne zaštite naših očiju od sunca i dalje prvo mjesto među karakteristikama drže funkcionalnost i kvaliteta, no ne možemo zanemariti onu stilsku komponentu koja nam je bitna. Realno, sunčane naočale su nam zaštita od sunca, koliko i modni dodatak. Bilo da ste ljubitelj retro modela, modernog stila, klasike ili, pak, futurizma, među brojnim svjetski poznatim brendovima u Optici Anda ćete sigurno pronaći model za sebe.

Anda Dolce Gabanna
Dolce & Gabbana

Moda i dizajn dolaze zajedno kod ovog okruglog oversized modela sunčanih naočala iz nove Dolce & Gabbana kolekcije. Vječno inspirirani Sicilijom, Dolce & Gabbana su se ove sezone poigrali s klasičnim talijanskim renesansnim uzorkom koji smo do sada susretali na posuđu, a od sada i na okvirima sunčanih naočala.

Anda Prada
Prada Ornate

Doza glamura i doza suvremenosti, tako bismo najlakše opisali sunčane naočale iz nove Pradine kolekcije, iz koje se izdvaja model Ornate. S okruglim lećama, gradiranim bojama leća, krase ga i zanimljivi detalji poput okvira, ali i kristalnih ukrasa.

Anda Persol
Persol

Jedan od rijetkih ‘hand made’ brendova, Persol i ove sezone donosi kolekciju elegantnih, svevremenskih modela naočala. Modeli su im i dalje prepoznatljivi po metalnoj strelici na okvirima, uglavnom polariziranim lećama, ali i po materijalu koji koriste pri izradi, acetatu, koji je znatno lakši i fleksibilniji od plastike, te ima dulji vijek trajanja.

Anda Rayban
Ray Ban

Ray Ban je ove sezone predstavio osvježenu verziju jednog od najprepoznatljivijih modela u povijesti sunčanih naočala. Nove sunčane naočale Wayfrarer Blaze odlikuju se gradiranim lećama, što im daje novu dozu privlačnosti, osim crnog modela koji ostaje u svom izvornom obliku.

Anda Prada
Prada Ultravox

Najveća novost ove sezone je povratak tzv. mikro-naočala, retro modela naočala znatno užih dimenzija od onih na koje smo navikli. Tu činjenicu je među prvima iskoristila Prada, te su izbacili cijelu Prada Ultravox liniju modela koji su apsolutni ‘must have’ svih fashionistica ovog ljeta.

Anda Versace
Versace

Versace modeli predstavljeni 2017., zahvaljujući svom uspjehu i pomami za njima, pronašli su svoje mjesto i u ovogodišnjoj kolekciji. Inspirirani slobodom i energijom pokreta, Freenergy modeli okruglih leća i metalnih detalja idealan su izbor za sve one mladog duha.

Anda Bvlgari
Bvlgari

Bvlgari se ove sezone poigrao na polju sunčanih naočala i predstavio kolekciju Serpenti, inspiriranu šarenilom, zaigranošću i modernom izvedbom. Jedan od takvih modela su naočale u kombinaciji okruglih leća i lagano mačkastog okvira.

Scroll to Top Skip to content