Osvojite NAJ-EKO mjesečnu studensku stipendiju2 min

Brodogradilište i marina Betina nudi dvije NAJ-EKO studenske stipendije

Brodogradilište i marina d.o.o., Betina nudi dvije NAJ-EKO stipendije za redovne studente u iznosu od 3000 kn, a natječaj će se provesti u tri faze. Prva faza uključuje edukacijsku radionicu čiji cilj je prenijeti znanje i iskustvo, a tema radionice je kako izraditi poslovni model i uskladiti ga sa samim sobom.

Prezentacija NAJ-EKO projekta je dio druge faze kroz koju će se kandidatima približiti sama ideja projekta, dok se u zadnjoj fazi očekuje prezentacija pojedinca o osobnom doprinosu, odnosno načinu na koji bi svatko od njih sa svojim znanjima i stručnošću pomogao u daljnjem razvoju NAJ-EKO projekta.

brodogradilište i marina betina

Prijaviti se može putem poveznice na web stranici brodogradilišta Betina.

Brodogradilište i marina Betina

U okruženju koje vodi brigu o klijentu, radniku, suradnicima i ekologiji misija poslovanja im je osigurati što kvalitetniju, efikasnu i prepoznatljivu uslugu. Da bi to postigli rade planski i profitabilno, kontinuirano usavršavaju svoje radnike, primjenjuju održive ekološke standarde i uslužnu platformu te na taj način osiguravaju povjerenje i vjernost klijenata.

Brodogradilište i marina d.o.o., Betina osnovano je 1948. godine na tradiciji betinske brodogradnje u drvu koja datira iz 18-og stoljeća, gdje pružaju vrhunsku uslugu servisiranja, održavanja i preinake modernih jahti, drvenih brodova, jedrilica, katamarana i ostalih plovila. U sklopu brodogradilišta nalazi se i marina koja posjeduje 190 vezova u moru i 80 mjesta na suhom.

brodogradilište i marina betina

Investicije i sigurnost brodogradilišta

U prethodne dvije godine ulaganjima u visini od 18.500.000 kuna podigli su kapacitete svojeg brodogradilišta (novi travel lift nosivosti 440 tona, znatno veći terminal), ali i sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda, na što su posebno ponosni. U ovoj godini fokus investicije je bio na marini gdje se podigla sigurnost vezova te ekološki standardi.

Marina je sada opremljena sa dvije punionice za električna vozila, a ima i ekološki sustav za zbrinjavanje crnih i sivih voda. U želji da kroz konkretne pogodnosti istaknu važnost kvalitetnog odnosa prema prirodi, pripremili su i posebne uvjete za sve ‘Zero Emission’ brodove.

Fotografije Betina

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above