Novi Solaris Power 52 Open pruža još veću morsku sposobnost2 min

Inovativni krstaš Solaris Power 52 Open osmišljen je za nautičara koji želi ploviti sigurno i udobno u svim uvjetima na moru

Ovaj inovativni model, dug 16.20 metara, sadrži i poboljšava sve kvalitete SP asortimana. Duboko V trup i zvjezdani oblik pramca pomažu mekom prolasku kroz valove, održavajući palubu suhom čak i u nemirnom moru. Arhitektura, koju je osmislio Brunello Acampora iz Victory Designa, uključuje značajke koje su jedinstvene u usporedbi s drugim otvorenim krstašima.

Novi Solaris Power 52 Open Novi Solaris Power 52 Open

Solaris Power 52 Open nudi optimalnu udobnost i stabilnost, te odlične performanse kako u deplasmanu, tako i pri planiranju. Unutar proširenog rasporeda palube pronaći ćete inovativni C-oblikovani kauč okrenut prema krmi s simetričnim kaučem pune veličine. Alternativne opcije sastoje se od dvije klupe koje se gledaju jedna prema drugoj, ili jednog C-oblikovanog kauča okrenutog prema pramcu.

Od 1974. godine, morska sposobnost je bila prvi prioritet Solarisa, a oblik trupa je najvažniji faktor prema njemu. U posljednjih nekoliko godina, performanse plovidbe asortimana Solaris Power jednoglasno su hvaljene od strane nautičara, novinara i nautičkih stručnjaka. Trup ovog novog 52 je daljnji korak naprijed u hidrodinamičkim kvalitetama asortimana.

interijer solaris power 50 interijer solaris power 50

U interijeru, ovaj model nudi prostore koje biste mogli pronaći samo na mnogo većim brodovima. Solaris Power 52 Open nudi dvije opcije rasporeda interijera: ili dvokrevetnu kabinu plus kabinu za jednog člana posade, ili tri kabine: dvije dvokrevetne kabine i kabinu s dva odvojena kreveta. Interijer je vrlo racionalno dizajniran; namješten je u suzdržanom elegantnom stilu koji nudi najbolju udobnost i funkcionalnost.

Fotografije Solaris

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above