Revolucionarni Solaris Power 40 Open2 min

Osim već poznatih plovnih vještina tipičnih za cijeli asortiman Solarisa, inovativni 40 Open nudi najduže vanjske linije u svojoj kategoriji, s najvećim prostorom za život između blagovaonice i sunčališta, koji se može naći samo na jahtama od 43 ili 44 stope. Plovne osobine od prvoga su dana bile prioritet dizajna Solaris Power 40 Open, a oblik trupa prvi je i najvažniji element koji na to utječe.

solaris power 40 open eksterijer

 

Solaris je oduvijek puno ulagao u analizu oblika trupa, na čemu je radio tim pod vodstvom Brunella Acampore, koji se može pohvaliti s više od trideset godina iskustva u ovom području, stečenog između ostaloga i u morskim F1 utrkama. Posljednjih godina su plovne osobine modela Solaris Power dobile mnogo komplimenata i priznanja od novinara, kupaca i profesionalaca. Solaris Power 40 Open trup 40 predstavlja daljnji evolucijski korak dokazanih i dobro cijenjenih trupova Solaris Powera.

Valovima prolazi glatko i mirno, a paluba ostaje suha čak i na uzburkanom moru, stabilan je i u plovidbi i na vezu, ima nisku potrošnju, ali visoku efikasnost, niske emisije CO2, savršenu okretljivost i u glisiranju i deplasmanskom načinu plovidbe, lako manevriranje u luci zahvaljujući svestranom joysticku i povrh svega, rekordnu brzinu od gotovo 42 čvora. Osim toga, novi Solaris Power nudi tri velika ormarića ispod krmenog sunčališta (element koji nema niti jedan konkurentski model), veliki T-Top koji baca sjenu na vanjski salončić, veliku i funkcionalnu strojarnicu s najkvalitetnijim komponentama, nisku razinu buke i vibracija.

solaris power 40 open kabina

Krase ga originalne i lijepe linije i najviša razina kvalitete gradnje vodeće u klasi. Na donjoj palubi, osim prostranih prostorija na pramcu i krmi, Solaris Power 40 Open ima kupaonicu s odvojenim tušem, u čemu je jedini model od 40 stopa na tržištu. Ovi Solaris Power 40 Open je motorna jahta nove generacije i predstavlja hrabar korak naprijed u odnosu na modele ove veličine na tržištu. Model će biti dostupan za testove na moru do kraja proljeća, a službeno će biti predstavljen na Cannes Yachting Festivalu ovog rujna.

Fotografije Solaris

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above