Sefovi sigurni poput tvrđave

by Yachts Croatia

Kada posjedujete dragocjene predmete, svakako želite da su oni dobro zaštićeni. Iz tog razloga vam predstavljamo luksuzne sefove koji se izrađuju po mjeri i željama vlasnika te, osim što pažljivo čuvaju imovinu, privlače pažnju svojim sofisticiranim dizajnom

Luksuzni Sefovi, Döttling Watch Winders

Döttling luksuzni sefovi

Döttling obnavlja i izrađuje sefove već gotovo sto godina, a ono što čini njihove proizvode jedinstvenim su visoki standardi, kvaliteta izrade i nenadmašna ljepota. Ovom prigodom izdvojili smo novu seriju Opus 1 koju karakterizira tijelo sefa koje se može oblikovati u različitom stilu – od antičkog do modernog – dok su znakovi koji upućuju na to da se radi o sefu pametno skriveni. Nakon što vlasnik otvori teška vrata, otkriva se unutrašnjost koja je veličanstveno opremljena furnirom od čička i alkantare. Ovdje ima mjesta za 40 preciznih navijača za satova, 12 ladica i dvije koje se mogu proširiti te nude dovoljno mjesta za čak 250 satova i dragocjenog nakita. Budući da ovaj luksuzni sef odgovara VdS klasi 4, vaši će vrijedni predmeti uvijek biti zaštićeni od neovlaštenog pristupa, a vrata zaključavaju i čuvaju dvanaest pozlaćenih vijaka izrađenih od posebno kaljenog čelika.

Luksuzni Sefovi, Buben&Zorweg Watch Winders

Buben&Zorweg luksuzni sefovi

Kreatori ugrađenih, višenamjenskih luksuznih sefova, Buben & Zorweg osmislili su liniju Galaxy Deluxe. Ovaj je sef dizajniran tako da može smjestiti 17 satova u raskošno uređenoj unutrašnjosti od ručno šivane talijanske kože nappa s visokim sjajem egzotične ebanovine maccasar. Drveni je detalj vidljiv i izvana. Na vrhu sefa nalazi se, poput krune, sat Buben & Zorweg, za čiji je završetak bilo potrebno čak 500 sati kontrolnog testiranja. Njegova je ravnoteža ostala vidljiva u srcu brojčanika od brušenog nehrđajućeg čelika. Galaxy Deluxe fascinantan je dodatak svakom luksuznom interijeru, ali istovremeno ispunjava svoj primarni zadatak – i čuva dragocjenosti.

Luksuzni Sefovi, Boca do Lobo Watch Winders

Boca do Lobo luksuzni sefovi

Studio Boca do Lobo stvorio je kolekciju namijenjenu zahtjevnim ljudima koji posjeduju fascinantne tajne i žele ih sačuvati. Serija Millionaire jedna je od najljepših i najskupljih zbirki luksuznih sefova, a nastala je inspirirana kalifornijskom zlatnom groznicom. Sef ‘milijunaš’ ima ladice koje se mogu zaključati i izrađen je od mahagonija obloženog visoko poliranim mesingom i umočenog u zlato pa je neupitna vrijednost jednog ovakvog komada. Ručica koja otvara sef nastala je po uzoru na kormilo još iz doba portugalskih pomorskih otkrića, a navijači za satove, police, dodatni sustav zaključavanja i druge značajke mogu se prilagoditi željama vlasnika.

Fotografije Boca do Lobo, Buben&Zorweg i Döttling

Guccijeva radionica mašte
Breitling slavi zlatno doba avijacije