Sealine serija S-line nadopunjena modelom S3902 min

Sealine popunjava prazninu između modela S335 i S430 predstavljanjem novog modela S390 u svojoj sportskoj seriji S-line

S390 je savršena ljetna jahta nešto kraća od 40 stopa, koja spaja vrhunsku udobnost i sportske plovne osobine. Sportski trup V-profila prošaran je prozorima elegantnog dizajna i jamči brzo i sigurno krstarenje, ali i puno prirodnog svjetla i svježeg zraka u potpalublju.

Kokpit je u cijelosti natkriven modernim krovom čiji su nosači integrirani u konstrukciju, čime su dizajneri stvorili najprostraniju jahtu u klasi sportskih cruisera do 40 stopa.

Ovo je fotografija novog Sealine modela S390

Klupa za sjedenje u obliku slova L i stol postavljen paralelno s platformom za kupanje također se besprijekorno uklapaju u jedinstveni raspored, a po potrebi je moguće instalirati i dodatna sjedala. S bimini-krovićem ugrađenim u stražnji dio krova, dvoja podna vrata električnim krovnim prozorom iznad upravljačkog mjesta (dodatna oprema), te bočnim prozorima na pola visine, kokpit je ugodan i nudi i sunčane, i zaštićene dijelove.

Kuhinja je smještena na lijevoj strani i opremljena hladnjakom i plinskim štednjakom sa dva plamenika u serijskoj izvedbi, ali dostupna i s električnom pločom za kuhanje ili plinskim roštiljem.

Ovo je fotografija salona

Ovo je fotografija salona

Druga kuhinja s desne strane ima sudoper i puno prostora za pohranu posuđa. Osim toga na Sealine S390 postoji mogućnost ugradnje velikog roštilja iza klupe, koji se koristi s platforme za kupanje.

Moguća je ugradnja ekstra dugačke platforma za kupanje površine od 4 m2, koja može biti opremljena hidrauličkim sustavom za spuštanje. Široki walkaround prolazi omogućuju pristup sunčalištu na pramčanom dijelu palube, površine 4,5 m², koje je opremljeno s tri individualno podesiva naslona i dodatnom klupom za sjedenje.

Ovo je kabine modela Sealine S390

Vlasnička kabina osvijetljena je iz četiri smjera: kroz velike prozore na trupu s obje strane, prednji prozor i krovne prozore, koji zajedno daju prirodno svjetlo i svjež zrak. Veliki krevet, dva ormara i integrirani – nevidljivi – spremišni prostori stvaraju luksuznu atmosferu, koja je u tami još naglašenija zbog profinjene rasvjetne sheme.

Fotografije Sealine

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above