Restorani ispod vodene linije: VIP pogled na morski raj

by Yachts Croatia

Restorani na Maldivima omogućuju uživanje u sjajno pripremljenim jelima dok promatrate čudesan svijet koraljnih grebena

Sea

Osmerokutnog tlocrta, Sea omogućuje pogled na jata tropskih riba koje kruže oko koraljnih grebena – koji se ogledaju u stropu obloženom zrcalima. Tako, dok uživate u gurmanskim obrocima, možete promatrati morske pse, kornjače i šarene tropske ribice. Poseban specijalitet kuće je besprijekorno pripremljen maldivski jastog, a gozbu možete završiti znamenitim japanskim odreskom wagyu i vinom probranim između neke od etiketa starosti do devet desetljeća, pri čemu će vam pomoći kućni vinski guru. Sea se također može pohvaliti prvim podmorskim vinskim podrumom na svijetu.

Sea 00

Sea se odlikuje posve novom razinom usluge, bilo da je riječ o inovativnoj kuhinji ili savršenom ambijentu

Subsix

Gosti u Subsix dolaze gliserom, ploveći do pola kilometra udaljene pozicije gdje se u restoran silazi trodijelnim stubištem osvijetljenim lusterima apstraktne forme. Talijanski dizajneri izveli su ih tako da imate dojam da svjetlucavi koralji prosipaju blistave zvjezdice s morske površine. Sa stropa restorana spuštaju se lanci od školjaka koji nalikuju prašumi pacifičke alge kelpa, a kroz njih se probija svjetlo stojećih svijećnjaka. Dizajn srebrom ukrašenih stupova inspiriran je perajama velikih raža, a prizor upotpunjuje pogled na podmorje s druge strane stakala, uz koje vi uživate u delicijama moderne kuhinje.

Subsix 01

Opredijelite li se za doručak sa šampanjcem, podmorski ručak, gurmansku večeru ili blistav noćni domjenak, u svakoj ćete prigodi uživati u ovom kazalištu na grebenu

5.8. Undersea

Najveći svjetski podmorski restoran 5.8 Undersea sav je u staklu, a gosti mogu uživati u prvoklasnim specijalitetima i biranim vinima za jednim od deset stolova 5,80 metara pod morem, ali i u pogledu na veličanstveni koraljni greben koji okružuje lagunu. Ovaj kulinarski hram u Hurawalhiju na Maldivima sinteza je čudesne pozicije i inventivnih jela za svako doba dana, smišljenih ovisno o namirnicama dostupnim u određeno doba godine i trenutačnoj inspiraciji šefa kuhinje.

5 8 Restaurant 00

Interijer restorana 5.8 Undersea dizajniran je za intimne razgovore – ne prima više od 10 parova

Fotografije Conrad Hotels & Resorts, Subsix, 5.8. Undersea

Šarm starog Beograda
Bahami: tragovima Kristofora Kolumba