Restorani ispod vodene linije: VIP pogled na morski raj

2 MINUTES READ

Restorani na Maldivima omogućuju uživanje u sjajno pripremljenim jelima dok promatrate čudesan svijet koraljnih grebena

Sea

Osmerokutnog tlocrta, Sea omogućuje pogled na jata tropskih riba koje kruže oko koraljnih grebena – koji se ogledaju u stropu obloženom zrcalima. Tako, dok uživate u gurmanskim obrocima, možete promatrati morske pse, kornjače i šarene tropske ribice. Poseban specijalitet kuće je besprijekorno pripremljen maldivski jastog, a gozbu možete završiti znamenitim japanskim odreskom wagyu i vinom probranim između neke od etiketa starosti do devet desetljeća, pri čemu će vam pomoći kućni vinski guru. Sea se također može pohvaliti prvim podmorskim vinskim podrumom na svijetu.

Sea 00
Sea se odlikuje posve novom razinom usluge, bilo da je riječ o inovativnoj kuhinji ili savršenom ambijentu

Subsix

Gosti u Subsix dolaze gliserom, ploveći do pola kilometra udaljene pozicije gdje se u restoran silazi trodijelnim stubištem osvijetljenim lusterima apstraktne forme. Talijanski dizajneri izveli su ih tako da imate dojam da svjetlucavi koralji prosipaju blistave zvjezdice s morske površine. Sa stropa restorana spuštaju se lanci od školjaka koji nalikuju prašumi pacifičke alge kelpa, a kroz njih se probija svjetlo stojećih svijećnjaka. Dizajn srebrom ukrašenih stupova inspiriran je perajama velikih raža, a prizor upotpunjuje pogled na podmorje s druge strane stakala, uz koje vi uživate u delicijama moderne kuhinje.

Subsix 01
Opredijelite li se za doručak sa šampanjcem, podmorski ručak, gurmansku večeru ili blistav noćni domjenak, u svakoj ćete prigodi uživati u ovom kazalištu na grebenu

5.8. Undersea

Najveći svjetski podmorski restoran 5.8 Undersea sav je u staklu, a gosti mogu uživati u prvoklasnim specijalitetima i biranim vinima za jednim od deset stolova 5,80 metara pod morem, ali i u pogledu na veličanstveni koraljni greben koji okružuje lagunu. Ovaj kulinarski hram u Hurawalhiju na Maldivima sinteza je čudesne pozicije i inventivnih jela za svako doba dana, smišljenih ovisno o namirnicama dostupnim u određeno doba godine i trenutačnoj inspiraciji šefa kuhinje.

5 8 Restaurant 00
Interijer restorana 5.8 Undersea dizajniran je za intimne razgovore – ne prima više od 10 parova

Fotografije Conrad Hotels & Resorts, Subsix, 5.8. Undersea

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Ovo je fotografija Teo Ivanišević i Luka Miletić, projekt Croeat Intervjui

Teo Ivanišević & Luka Miletić: Croeat jahtama nudi samo najbolje hrvatske proizvode

Prvoklasan izbor hrvatskih namirnica, vrhunska usluga i zarazni entuzijazam odlike su novog servisa za opskrbu jahti koji su pokrenuli Teo Ivanišević i Luka Miletić Teo …

Ovo je fotografija Budikovac, otok Vis Plovidba

Otok Vis: Hrvatski nautički Mt. Everest

Kao jedno od najprivlačnijih odredišta za nautičare, otok Vis posjetiteljima nudi različita lica protkana nespornom ljepotom prirode. Pokušat ćemo vam dočarati kako taj otok izgleda …

Ovo je fotografija mjesta Vela Luka Destinacije

Vela Luka: Mjesto umjetnika i dobrih vibracija

Gotovo desetkilometarski zaljev u dnu kojeg se smjestila Vela Luka, nekad jedno od najrazvijenijih mjesta na Jadranu, danas je pomalo uspavan gradić koji se s …

Ovo je fotografija grad Zadar Destinacije

Grad Zadar: Oscar za zalazak sunca

Grad Zadar je usprkos svemu zadržao identitet gradskog i urbanog središta, pa vas, za razliku od drugih obalnih gradova, šetnjom kroz labirint drevnih ulica, ne …

Ovo je fotografija Croeat dostave Jahting

Croeat: Najbolji dio svake plovidbe

Croeat je profesionalni dobavljač hrane i jamac za izvrsnu hranu i piće, kao i za svakodnevne potrepštine, koji djeluje duž hrvatske obale Tvrtka nudi usluge …

Ovo je fotografija pidoče i čaše rose vina Hrvatska

Taste Like Dalmatia Šibenik zavodi okusima šibenskog kraja

Neka vas od 3. do 6. lipnja zavedu okusi šibenskoga kraja. Doživite vina, maslinova ulja, rakije i craft piva kroz manifestacije ‘Dani otvorenih kušaonica’ te …

Ovo je fotografija Bali 4.6 u plovidbi a testu Testovi

Bali 4.6 na testu: Predvodnik klase

Kao nasljednik modela 4.5, od kojeg su dizajneri uzeli najbolje sastojke, nastao je  moderan katamaran Bali 4.6 zaobljenih i mekih linija eksterijera, koji cilja na …

Jahting

Ljetna prilika za Frauscher 1414 Demon

Frauscher se svrstava među rijetke proizvođače čija ćete plovila prepoznati ‘na kilometar’, a upravo je takav ‘prvak stila’ i njihov najveći model 1414 Demon čiji …

Ovo je fotografija Teo Ivanišević i Luka Miletić, projekt Croeat Intervjui

Teo Ivanišević & Luka Miletić: Croeat jahtama nudi samo najbolje hrvatske proizvode

Prvoklasan izbor hrvatskih namirnica, vrhunska usluga i zarazni entuzijazam odlike su novog servisa za opskrbu jahti koji su pokrenuli Teo Ivanišević i Luka Miletić Teo …

Ovo je fotografija Breitling Superocean Heritage Ocean Conservancy Limited Edition ronilački satovi Luksuz

Ronilački satovi s ekološkim potpisom

Ronilački satovi posvećeni tajnovitim dubinama mora, veličanstvenim morskim bićima i legendarnim istraživačima podižu ekološku svijest o važnosti oceana za ljudsku civilizaciju IWC Aquatimer Chronograph Edition …

Ovo je fotografija restoran festa Gastronomija

Tri kornatske prijestolnice gastronomije: Fešta, Opat i Žakan

Plovidba predivnim labirintom Kornata nije potpuna bez užitaka na tanjuru. Restoran Fešta, Konoba Opat i Konoba Žakan nautičarima nude jedinstven doživljaj lokalne povijesti, tradicije i …

Ovo je fotografija Ivica Kostelić regata Sport

IVICA KOSTELIĆ BLOG Ocean dobrih ljudi i sjajnih jedriličara

U novom blogu za Yachts Croatia, Ivica Kostelić piše o svojem prvom prelasku oceana s jedrilicom Klase 40, Optimus Prime, na regati Les Sables-Horta Les …

Scroll to Top