Restorani ispod vodene linije: VIP pogled na morski raj

  • Read caption

Restorani ispod vodene linije: VIP pogled na morski raj

2 MINUTES READ

Restorani na Maldivima omogućuju uživanje u sjajno pripremljenim jelima dok promatrate čudesan svijet koraljnih grebena

Sea

Osmerokutnog tlocrta, Sea omogućuje pogled na jata tropskih riba koje kruže oko koraljnih grebena – koji se ogledaju u stropu obloženom zrcalima. Tako, dok uživate u gurmanskim obrocima, možete promatrati morske pse, kornjače i šarene tropske ribice. Poseban specijalitet kuće je besprijekorno pripremljen maldivski jastog, a gozbu možete završiti znamenitim japanskim odreskom wagyu i vinom probranim između neke od etiketa starosti do devet desetljeća, pri čemu će vam pomoći kućni vinski guru. Sea se također može pohvaliti prvim podmorskim vinskim podrumom na svijetu.

Sea 00
Sea se odlikuje posve novom razinom usluge, bilo da je riječ o inovativnoj kuhinji ili savršenom ambijentu

Subsix

Gosti u Subsix dolaze gliserom, ploveći do pola kilometra udaljene pozicije gdje se u restoran silazi trodijelnim stubištem osvijetljenim lusterima apstraktne forme. Talijanski dizajneri izveli su ih tako da imate dojam da svjetlucavi koralji prosipaju blistave zvjezdice s morske površine. Sa stropa restorana spuštaju se lanci od školjaka koji nalikuju prašumi pacifičke alge kelpa, a kroz njih se probija svjetlo stojećih svijećnjaka. Dizajn srebrom ukrašenih stupova inspiriran je perajama velikih raža, a prizor upotpunjuje pogled na podmorje s druge strane stakala, uz koje vi uživate u delicijama moderne kuhinje.

Subsix 01
Opredijelite li se za doručak sa šampanjcem, podmorski ručak, gurmansku večeru ili blistav noćni domjenak, u svakoj ćete prigodi uživati u ovom kazalištu na grebenu

5.8. Undersea

Najveći svjetski podmorski restoran 5.8 Undersea sav je u staklu, a gosti mogu uživati u prvoklasnim specijalitetima i biranim vinima za jednim od deset stolova 5,80 metara pod morem, ali i u pogledu na veličanstveni koraljni greben koji okružuje lagunu. Ovaj kulinarski hram u Hurawalhiju na Maldivima sinteza je čudesne pozicije i inventivnih jela za svako doba dana, smišljenih ovisno o namirnicama dostupnim u određeno doba godine i trenutačnoj inspiraciji šefa kuhinje.

5 8 Restaurant 00
Interijer restorana 5.8 Undersea dizajniran je za intimne razgovore – ne prima više od 10 parova

Fotografije Conrad Hotels & Resorts, Subsix, 5.8. Undersea

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Krk Destinacije

Krk: Vodič kroz skriveni nautički i gastronomski raj

Vodimo vas na turu kroz i oko Krka, jer za one nautičare kojima Krk nije lako dostupan ovaj kvarnerski otok ostaje nekako izvan radara, pa …

Yachts Croatia 62 Cover Mockup Jahting

Novi broj u prodaji: Prekrasni Pershing 8X, gastro Baskija i vodič kroz Krk

Od 12. ožujka u prodaji je proljetno izdanje našeg luksuznog jahting magazina br. 62. Otvaramo sezonu s pet testova S proljetnim izdanjem na neki način …

Baskija Naslovna Putovanja

Baskija: Putovanje u gastronomsko središte svijeta

Iako će mnogi veliki chefovi reći da su prvo Baski, a tek onda kuhari, što dovoljno govori o njihovu nacionalnom ponosu, ovdje svi dobro kuhaju …

Gault&Millau 2020 Gastronomija

Gault&Millau Croatia: Novo izdanje vodiča i prestižne nagrade

U Esplanade Zagreb Hotelu je održana gala večera povodom predstavljanja trećeg izdanja prestižnog gastronomskog vodiča Gault&Millau Croatia. Ovaj je događaj na jednom mjestu okupio impresivan …

Toni Bartulovic 00 Intervjui

Toni Bartulović i gastro ribarnice novog doba

Brat Ivo započeo je obiteljski biznis s tvrtkom Centaurus kao veleprodaja ribe prije 17 godina, da bi mu se nakon dvije godine pridružio i Toni, …

pet zagrebačkih restorana Gastronomija

Pet zagrebačkih restorana koji nude dobru i zanimljivu hranu

ManO2, NAV, Noel, Pod Zidom i Soi fusion bar njeguju različite kulinarske koncepte te drže konstantnu kvalitetu. Ako ih još niste imali prilike posjetiti, možda …

Znanstvenik Miroslav Radman za Yachts Croatia govori o koronavirusu, promjenama u društvu, izvrsnosti... Intervjui

Miroslav Radman o koronavirusu, svijetu u doba pandemije i promjenama u društvu

Ispada da provodimo više vremena u komunikaciji, dogovorima i organizaciji nametnutih suradnji nego u bavljenju svojim poslom. Ako ne odradimo svoj posao, na kraju ćemo …

Tirkizno more u zadarskom arhipelagu na snimanju ljetnog izdanja magazina Yachts Croatia Jahting

Video making of Yachts Croatia: Nepodnošljiva ljepota plovidbe

Kao uvod u ljetno izdanje našeg magazina Yachts Croatia, pogledajte making of video sa snimanja reportaže o zadarskom arhipelagu. Dok smo snimali sve nam se …

Veličanstvena talijanska jahta Ferretti 1000 Jahting

Novi Ferretti 1000: Luksuzna vila na moru

Ferretti Yachts je svoju budućnost otkrio u obliku svog novog najvećeg broda koji je ikad izgradio – Ferretti 1000 S duljinom od 100 stopa, novi …

Talijanska jahta Riva 88 Folgore Jahting

Riva 88 Folgore: Novo remek-djelo iz Italije

Nova filozofija dizajna eksterijera Riva 88 Folgore prikazuje linije i elemente nadahnute automobilskim svijetom, kombinirajući luksuz i sportski ugođaj Sjajna i zasljepljujuća kao što samo …

Hotel Fermai Split 01 Hoteli

Hotel Fermai: Nova oaza luksuza u središtu Splita

Iznimna arhitektura, vrhunski dizajn s pažljivo biranim detaljima, moderno, toplo, mediteranskog štiha – tako bi se mogao opisati novi luksuzni hotel Fermai u srcu Splita, …

Priprema broda Jahting

Savjet stručnjaka: Kako izgleda dobra priprema broda za sezonu?

U suradnji s jednim od najboljih servisa na Jadranu – Merk & Merk saznajte sve tajne dobre pripreme broda za morske gušte Svi vlasnici brodova …

Scroll to Top Skip to content