Prva Porsche destinacijska stanica u Hrvatskoj

by Yachts Croatia

Plug-in punjenje hibridnih vozila u Esplanadi

Nakon što je prije nekoliko godina kao prvi u regiji Esplanade instalirao destinacijske punjače za Tesla električna vozila, hotel je kroz svoju viziju o održivom poslovanju ostvario novu suradnju s automobilskom kućom Porsche i tako postao prva lokacija u Hrvatskoj koja svojim gostima, vlasnicima Porsche vozila, kao i svima ostalima koji imaju vozila sa standardnim europskim konektorom, nudi mogućnost besplatnog punjenja putem Porsche destinacijske stanice. Porsche destinacijskoj stanici električnih vozila uz pomoć punjača snage 11 kW za kompletno punjenje automobila potrebno je nekoliko sati.

Esplande Zagreb Hotel

Kroz ovaj projekt hotel Esplanade potvrđuje brigu o održivosti i promociji zelene energije te još jednom dokazuje da prati najnovije svjetske trendove i standarde u implementaciji jedinstvenih luksuznih usluga

Model Type 2 koji se nalazi u sklopu hotela Esplanade nudi mogućnost punjenja svih europskih hibridnih i električnih vozila što mu dodatno daje na značaju radi brojnih marki vozila koja se mogu puniti ondje. Trenutno u Europi ima 49 tisuća Porsche stanica za punjenje u 12 različitih zemalja. Nakon instalacije ove prve stanice u Porsche Centru Zagreb smatraju, da se obzirom na sve veći broj postojećih hibridnih vozila u Republici Hrvatskoj te uz brzorastući trend napredne hibridne tehnologije može ubrzo očekivati instalacija mnogih drugih stanica za punjenje diljem Hrvatske.

Fotografije Arhiva Hotela Esplanade Zagreb

Bugatti La Voiture Noire
Jedinstvena lokacija, neponovljivi okusi