Privatni otoci: 5 luksuznih oaza na kraju svijeta3 min

Ako od odmora tražite potpunu intimu, savršen mir, prvoklasnu uslugu i netaknutu prirodu, privatni otoci pravo su oličenje luksuznog putovanja

Six Senses Zil Pasyon, Sejšeli

Smješten usred dramatičnih granitnih stijena prošaranih malim plažama i okružen netaknutom prirodom, otok Felicité na Sejšelima dom je jedinstvenog resorta Six Senses Zil Pasyon.

This is photo of a Six Senses Zil Pasyon

Resort se sastoji od prostranih vila s bazenom i dviju veličanstvenih rezidencija, a otok nudi iznimnu osamu usred tropske prirode i neprekinut pogled na ocean s privatnih terasa.

This is photo of a Six Senses Zil Pasyon

Six Senses Zil Pasyon dostupan je samo helikopterom – slikovito putovanje traje dvadesetak minuta – ili uzbudljivim jednosatnim izletom motornom jahtom.

Thanda Island, Tanzanija

Thanda Island, koji se smatra jednim od najekskluzivnijih tropskih odredišta na svijetu, nalazi se između kopnenog dijela Tanzanije i otoka Mafia. Okružen vlastitim koraljnim grebenima koji ga štite od snažnih oluja, otok ima samo jednu privatnu vilu s pet apartmana i dvije rustikalne tanzanijske kolibe.

This is photo of a Thanda Island, Tanzania

This is photo of a Thanda Island, Tanzania at beach

Uz obilje sunca, otok napaja održiva energija bez negativnog utjecaja na okoliš, a on je utočište u kojem možete uživati u potpunoj osami, okruženi obitelji i prijateljima.

Laucala, Fiji

Privatni otok i resort Laucala smješten je na 3500 hektara usred plantaža kokosa, pješčanih plaža i zelenih planina.

Ovo je fotografija privatnici otoci Fiji

Pravi luksuz očitava se u privatnosti vila, koje su raštrkane po sjevernom vrhu otoka, daleko jedne od drugih. Neprimjetni prijelaz iz otvorenih u zatvorene prostore stvara opuštenu atmosferu koja odiše tihim luksuzom.

This is photo of a Spa at Laucala, Fiji

Laucala pokazuje svoju eteričnu stranu u bogatom kaleidoskopu sportskih i kulturnih aktivnosti. Resort se ponosi i integralnom filozofijom koja uključuje sve elemente otočnog života i to iskustvo pruža svakom gostu.

Brando, Francuska Polinezija

ovo je fotografija resort Brando privatni otoci

Brando je jedinstven luksuzni resort u Francuskoj Polineziji, na prekrasnom privatnom otoku Tetiaroa – atolu koji se sastoji od desetak malih otoka sjeverno od Tahitija.

Ovo je fotografija privatnji otoci Francuska polinezija

Otok je dostupan samo privatnim zrakoplovom, ali resort je all-inclusive i sastoji se od 35 vila na plažama s bijelim pijeskom, koje posjećuju morske kornjače, mante i egzotične ptice.

Petit St. Vincent, Grenadini

Ovo je fotografija Petit St. Vicent soba, privatni otoci

Petit St. Vincent je mali dragulj na prekrasnim Grenadinskim otocima. Kao što mu samo ime govori, malen je, ali savršeno oblikovan, s netaknutim bijelim plažama na gotovo svakoj strani obale.

This is photo of a Petit St. Vicent dinner at beach

Budući da je resort ekskluzivan, neće vas smetati društvo na plaži, a otok možete rezervirati i cijeli za posebne prigode, poput vjenčanja ili druženja s najbližim prijateljima i obitelji.

Priredila Ivana Nedoklan
Fotografije Six Senses Zil Pasyon, Thanda Island, Laucala Island, Petit St. Vincent & Brando / Romeo Balancourt

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above