Primat RD: Interijeri s dušom2 min

Dugogodišnje iskustvo tvrtke Primat RD u opremanju svih vrsta prostora jamči najviše standarde i osmišljen dizajn koji odgovara potrebama korisnika

Namjena prostora, koja određuje svaki detalj u izradi i montaži namještaja i opreme, velik je izazov u realizaciji projekta. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, tvrtka Primat RD takve izazove uspješno i stručno rješava, pridržavajući se pritom najviših standarda struke.

Ovo je fotografija Primat RD uređenje interijera McKinsey hotela
McKinsey & Company

Tako su, primjerice, prilikom uređenja hrvatskog ureda tvrtke McKinsey & Company, najveće američke konzultantske tvrtke na svijetu, izveli građevinsko-obrtničke radove u uredu koji se proteže na 600 četvornih metara i opremanje interijera koje je uključivalo najnoviji uredski namještaj i popratnu opremu, modernu čajnu kuhinju, sobu za opuštanje, prostor za druženje te terasu s golf-terenom.

Ovo je fotografija hotel Lyra, Primat RD interijeri
Hotel Lyra

I interijer zagrebačkog Aparthotela Republika, koji karakterizira odmjeren dizajn, uredila je i kompletno opremila tvrtka Primat RD. Uz neutralnu paletu boja, s pokojim tamnijim naglaskom, u osam apartmana hotela postignut je osjećaj topline i ugode, dok je dašak suvremenosti unesen pomoću pomno odabranih detalja.

Upotrebom prirodnih materijala i svijetlog drva, interijer Aparthotela uspješno je povezan s prirodom Park šume Tuškanac koja ga okružuje. Ljubiteljima prirode dobro je poznat i hotel Lyra, smješten u Ličkom Petrovom Selu, nedaleko od glavnog ulaza u Nacionalni park Plitvička jezera.

Ovo je fotografija sobe u Aparthotel Republika
Aparthotel Republika

Riječ je o boutique hotelu čije uređenje potpisuje arhitektonski ured P Plus arhitekti, koji su naglasak stavili na korištenje prirodnih materijala i neutralne palete boja, u kontrastu s tamnim naglascima kako bi prostoru dali dodatnu dimenziju i dubinu.

Tvrtka Primat RD u ovom je hotelu uredila sobe, recepciju i pultove za posluživanje u restoranu i blagovaonici. Predvorje hotela obložili su zidnim stijenama i drvenom stropnom konstrukcijom, a opremili su i kupaonice i suvenirnicu te restoran i vanjsku terasu.

Ovo je fotografija Kaštel Morosini Grimani interijer sobe
Kaštel Morosini Grimani

I veličanstveni srednjovjekovni istarski kaštel Morosini Grimani, čije su zidine obnovljene zahvaljujući zajedničkim sredstvima Ministarstva kulture, Istarske županije, regije Veneto i Općine Svetvinčenat, opremila je tvrtka Primat RD pa je sada bogatiji za pet etaža raznovrsnog sadržaja.

Fotografije Primat RD

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above