Prijeko Palace: Dodir renesanse2 min

U srcu grada Dubrovnika, hotel Prijeko Palace i restoran Stara Loza savršeno skladno spajaju prošlost i sadašnjost

Ako tražite nezaboravno i drukčije mjesto za odmor u staroj dubrovačkoj jezgri, hotel Prijeko Palace i restoran Stara Loza savršena su mjesta za vas. U srednjovjekovnoj palači jedinstvenog umjetničkog stila gosti mogu uživati u visokom stupnju luksuza u devet dvokrevetnih soba. Individualno uređene sobe čine ovaj hotel idealnim za romantični bijeg, medeni mjesec, svadbu, pa čak i za poslovne sastanke.

Također je moguće unajmiti cijeli kat, a po potrebi i cijelu zgradu. Želite li doživjeti autentične okuse i mirise Jadrana u ambijentu koji je nestvarno lijep, čeka vas restoran Stara Loza, sa svoje tri sale. Ulična terasa restorana osvaja impresivnim izgledom i smještena je u pitoresknoj ulici Prijeko, koja teče paralelno s glavnom gradskom ulicom – Stradunom, ali je manje prometna. Ova terasa je divna pozornica za ispijanje jutarnje kave uz kroasan, za piće ili bilo koji obrok tijekom dana.

Na trećem katu ove renesansne palače nalazi se salon, a njegov najimpresivniji dio je visoki strop i gotički prozori od poda do stropa koji otkrivaju pogled na lijepo obnovljenu srednjovjekovnu terasu, fantastičan položaj Stare Loze s kojeg se pruža prekrasan pogled na Stari grad. Ako posjetite restoran u nekoj posebnoj prigodi, poput romantičnog iznenađenja za voljenu osobu ili večere s prijateljima, imat ćete privilegij uživati u nepromijenjenom pogledu u kojem je uživalo i plemstvo proteklih stoljeća tijekom otmjenih večera.

Jedinstveni vizuali grada i eklektičan dizajn, te svježe sezonske namirnice i najbolja autohtona vina koja se poslužuju u Staroj Lozi, bude osjećaj autentičnosti, nasljeđa i tradicije. Restoran Stara Loza nudi i jedinstveno gastronomsko iskustvo – Menu Tasting Terrace, s degustacijskim menijem po izboru njihovih chefova. Gostima je na raspolaganju i osobni sommelier, koji će odabrati savršeno vino iz vinskog podruma kapaciteta 2000 boca za savršenu večer. Među srednjovjekovnim krovovima, ispod zvijezda i iznad zemlje, priuštite sebi sav luksuz koji vam treba.

Fotografije Prijeko Palace

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above