Predstavljen sedmi Međunarodni sajam turizma Place2go

by Yachts Croatia

Savršena prigoda za poslovno umrežavanje

Najveći do sada, sedmi Međunarodni sajam turizma Place2go održava se od 16. do 18. ožujka u Areni Zagreb! Po prvi puta se predstavljaju Sejšeli, Zanzibar i Obala Bjelokosti, a u Zagreb ponovo dolaze izlagači iz Indonezije, Indije, Kanade, Italije, Mađarske, Češke, Tunisa, Turske, Ujedinjenog Kraljevstva, Austrije, Belgije, Švicarske, Njemačke, Makedonije, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. ‘Posebno me veseli činjenica da nam se svake godine pridružuju nove destinacije. Nadam se da će sedmi Place2go biti prepun pozitivnih emocija i iskustava te da će rezultirati nezaboravnim putovanjima i zaključenim poslovima. Velika nam je želja da na sajmu predstavimo još više hrvatskih destinacija, jer sam čvrsto uvjerena da u našoj zemlji ima još puno neistraženih ljepota’, izjavila je Damjana Domanovac, direktorica sajma Place2go.

Međunarodni Sajam Turizma Place2go 2018

Place2go najatraktivniji je sajam u regiji

Zadovoljstvo dugogodišnjom suradnjom izrazio je Uğur Cantimur, direktor Turkish Airlinesa za Hrvatsku, aviokompanije koja kao generalni sponzor već petu godinu potvrđuje lojalnost projektu. ‘Za zrakoplovnu kompaniju koja leti u najviše zemalja i međunarodnih destinacija na svijetu, Place2go idealna je platforma za predstavljanje naše neusporedive mreže letova i brojnih nagrađivanih usluga stalnim i potencijalnim putnicima. Iznimno smo ponosni što je ova godina u znaku 20. godišnjice poslovanja u Zagrebu. Veseli nas što ćemo dio proslave prenijeti na sajam i na taj se način još jednom zahvaliti našim partnerima i putnicima na povjerenju svih ovih godina’, istaknuo je direktor Turkish Airlinesa za Hrvatsku.

Međunarodni Sajam Place2go 2018

Pronađite inspiraciju za novo putovanje i upoznajte nove zemlje

Sajam pruža sjajnu priliku za poslovno umrežavanje i sastanke s potencijalnim partnerima. Osim biznis dijela, očekuju vas zanimljivi stručni paneli i atraktivna predavanja, radionice, susret s putopiscima i blogerima, predavanja i workshopovi vezani uz trendove u turizmu i putovanja s više od 180 izlagača iz 20 zemalja.

Luksuzni Regent Porto Montenegro pod novim vodstvom
Nove Michelin zvjezdice za hrvatsku gastronomiju