Brend Posillipo vraća se u grupu InRizzardi3 min

Brend Posillipo vraća se u grupu InRizzardi, a ovom viješću završava ponovna akvizicija poznatog brenda i otvara novi ciklus koji će donijeti budući razvoj za novu generaciju

Prvi model 90 brenda Posillipo svoju premijeru imao je na sajmu u Cannesu. Ta vrlo šarmantna jahta sa suvremenim linijama podsjeća na ostale iz svoje kuće, ponajprije raskošnih flybridge modela serije Technema.

‘Željeli smo najaviti povratak brenda u obitelj Rizzardi u isto vrijeme kad debitira prvi model 90′ tako da bude jasno da to nije samo pitanje ponovnog preuzimanja brenda; zapravo, proizvodnja je već ponovno pokrenuta mjesecima,’ objasnio je gospodin Corrado Rizzardi, direktor brodogradilišta. ‘Sada se otvara nova sezona koja mora dovesti InRizzardi grupu do rasta i širenja asortimana proizvoda za osvajanje novih tržišta.’

Brend Posillipo predstavlja djelić povijesti svjetske brodogradnje i pridonijela je određivanju talijanskog stila u svijetu. Luksuzne jahte serije Technema proslavile su brend i dale mu međunarodnu prepoznatljivost. Corrado i Damiano Rizzardi, koji su odrasli na gradilištu dok ga je vodio njegov osnivač Gianfranco Rizzardi, već nekoliko godina predstavljaju novu generaciju grupe InRizzardi.

posillipo technema 90 dnevni boravak

posillipo technema 90 blagavaonica

Svojim mladim i dinamičnim stilom pripremaju se ponovno pokrenuti ovaj prestižni brend, jedan od temelja ugleda kuće. Nova Posillipo Technema 90 reinterpretira prepoznatljivi karakter brenda u suvremenom ključu, s elegantnim i profinjenim osobinama koje i danas mogu pobuditi jedinstvene osjećaje. Linije nadgrađa prepoznaju se po nježnim, ali uvjerljivim linijama koje su istovremeno naglašene prilično oštrim rubovima.

Za veću dinamičnost i za veću iskoristivost unutarnjeg prostora, pramčani i krmeni prozori se horizontalno šire u suprotnom smjeru, preklapajući se u središnjem dijelu. Bočne staze bez ikakvih prepreka ili stuba jamče potpunu iskoristivost glavne palube. Krma sa spojlerom postavljenim u vertikalu krmenog zrcala omogućuje maksimalno iskorištenje prostora po dužini kokpita. U pramčanom dijelu palubne kućice, naslonjači i paluba za sunčanje stvaraju dodatni vanjski dnevni prostor, a ograda ugrađena u prostor ispred prozora salona ne prekida estetski kontinuitet palube, nego se uklapa u njega oblikom i bojom.

posillipo technema 90 vlasnička kabina

posillipo technema 90 vip kabina

Flybridge se skladno uklapa u delikatne linije jahte. Pristup prostoru rezerviranom za tehničke prostorije i posadu zajamčen je i krmenim ulazom i ulazom s desne strane, čime je osigurana privatnost vlasnika i gostiju. Unutarnji raspored je potpuno prilagodljiv prema željama naručitelja. Posillipo Technema 90 je prvi model brenda predodređen za ponudu koja će se razvijati na suvremenim luksuznim standardima za vlasnike koji žele jahtu prilagođenu njihovim željama.

Fotografije Posillipo

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above