Porinut prvi 70 Sunreef Power katamaran2 min

Sunreef Yachts nedavno je porinuo prvi novi 70 Sunreef Power katamaran građen u novom brodogradilištu tvrtke u Gdanjsku, u Poljskoj

Po završetku radova jahta će proći niz tehničkih ispitivanja i testova na moru. Ovaj ekskluzivni brod pridružuje se novoj seriji motornih jahti kuće Sunreef Yachts koja uključuje modele 60 Sunreef Power, 80 Sunreef Power i 100 Sunreef Power. S ukupnim životnim prostorom od 304 četvornih metara, nova jahta nudi nenadmašnu razinu udobnosti.

Prostrani salon na palubi 70 Sunreef Power besprijekorno se stapa u jedan prostor s krmenim kokpitom i zajedno stvaraju velik prostor za blagovanje i sunčanje.

This is photo of a 70 Sunreef Power launch
70 Sunreef Power

Krovni prozor, panoramsko ostakljenje i široka klizna vrata puštaju obilje prirodne svjetlosti u potpuno prilagodljiv interijer, a obilje prostora na donjoj palubi nudi gotovo beskrajne mogućnosti za izgled po vlastitome ukusu. Kabine za posadu i kuhinja mogu se smjestiti na krmi, u kojem slučaju imaju pristup isključivo iz kokpita, radi veće privatnosti. Novi 70 Sunreef Power ima veliku terasu na pramcu sa samostojećim namještajem, kao i salon zaštićen od sunca i vjetra.

Pročitajte: 80 Sunreef Power na testu: Izabrao Rafa Nadal
Pročitajte: Sunreef 80 na testu: Spreman za preploviti ocean

Krmeni kokpit ima i dio uređen kao blagovaonica na otvorenome, u blizini vode, kao i odlično mjesto za uživanje u vodenim sportovima, uz jednostavan pristup vodenim igračkama. Fly paluba novog modela nudi nenadmašnu razinu udobnosti, s više nego dovoljno prostora za spa bazen, bar, blagovaonicu i vrlo velika sunčališta.

Ovo je fotografija porinuća 70 Sunreef Power
70 Sunreef Power

Custom raspored s četiri kabine na prvom primjerku modela 70 Sunreef Power prilagođen je privatnoj plovidbi i luksuznom čarteru, te luksuzno smješta do osam gostiju. 70 Sunreef Power ima inovativnu krmenu garažu i hidrauličnu platformu na prednjoj palubi, a nosi tender duljine do pet metara i ima dovoljno mjesta za više manjih osobnih plovila i igračaka za vodu.

Fotografije Sunreef

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above