Pičuljan Squama 21 Sundeck: Moderna izvedba2 min

Nova verzija predstavlja modernu interpretaciju DNK Pičuljan plovila, koja se izdvaja svojim iznimnim dizajnom i impresivnim performansama

Pičuljan Squama 21 Sundeck verzija proizlazi iz istog, već prepoznatljivog trupa Squama 21 Open verzije. Odlikuje se odličnim maritimnim sposobnostima, stabilnošću, mirnoćom pri velikim brzinama te okretnošću.

U Sundeck verziji, Squama 21 ima ležaj u kabini ispod pramčane palube, prostranu palubu-sunčalište, povećani kokpit te proširenu centralnu konzolu. Bočno pozicionirane stube s obiju strana olakšavaju pristup na pramčanu palubu, na kojoj su postavljeni uklonjivi jastuci za ležaj.

Ispod pramca se nalazi krevet s duljinom preko dva metra te centralnom uklonjivom podnicom. Ispod kreveta su dva pretinca za odlaganje stvari, a interijer je obložen alkantara kožom.

Za razliku od Open verzije, konzola Sundeck verzije je nešto pomaknuta prema pramcu, čime je povećan kokpit u kojem su okretne i podešavajuće skiperske stolice te krmena klupa, čiji se naslon spušta i time se pretvara u dodatan ležaj. Centralna konzola je proširena i ima veliko vjetrobransko staklo te pravokutne rukohvate od nehrđajućeg čelika.

Na krmenoj strani su dva pretinca za odlaganje stvari te prostrane krmene platforme sa stubama za silazak u more. Također, na krmi se nalazi tuš sa slatkom vodom. Kao dodatnu opciju na ovom modelu treba spomenuti ‘in house’ dizajniran i proizveden hard top koji prekriva cijeli kokpit i otvara dodatne mogućnosti, kao, primjerice, postavljanje bočnih i pramčanih sjenila, nosača za štapove, radara, solarnih panela i slično.

Također, električni sustav za sidrenje koji uključuje dijelove od nehrđajućeg čelika, napredni audiosustav Fusion s jedinicom na dodir MS-RA770 Apollo, četiri zvučnika, subwoofer te pojačalo od 1800 W, Garminov GPSMAP 923xsv Ploter, heavy duty stupić za vuču skijaša, seadeck podlogu palube te električni hladnjak od nehrđajućeg čelika zapremine 20 litara.

Squamu 21 pogoni motor Mercury ProXS 175 V6 s elektro-hidrauličnim sustavom upravljanja, s kojim postiže brzinu do 40 čvorova.

Pičuljan Squama 21 Sundeck tehnički podaci

Duljina: 6,5 m
Širina: 2,4 m
Gaz: 0,4 m
Istisnina: 1150 kg
Spremnik za gorivo: 120 l
Spremnik za vodu: 54 l
Najveća brzina: 40 čvorova
Graditelj: Pičuljan

Fotografije Pičuljan

  Kontakt

  (obavezno)

  PRISTAJEM DA MOJI PODACI BUDU POHRANJENI U SKLADU SA SMJERNICAMA NAVEDENIM U POLITICI ZAŠTITE PRIVATNOSTI - (GDPR)

  Share this article:


  Besplatni Newsletter

  Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

  Besplatni Newsletter

  Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
  yachts.croatia
  Let us open your eyes to Croatia!
  Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
  yachts.croatia
  Let us open your eyes to Croatia!
  Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above