Novi Pershing GTX116 klasificiran je kao Sport Utility Yacht3 min

Inovativan i uzbudljiv novi Pershing GTX116, sa svojim revolucionarnim konceptom i dizajnom, dočekan je s uzbuđenjem i predstavlja novu eru za svoj brend

Pershing GTX116 idealna je kombinacija elegancije i volumena i prepoznatljivog Pershingovog uzbuđenja, koji potvrđuje sportski DNK marke i diže komfor na novu razinu. Dizajniran za američko tržište, novi model je rezultat suradnje između odbora za strateški razvoj proizvoda Ferretti Grupe na čelu s Pierom Ferrarijem, dizajnerskog studija na čelu s Fulviom De Simonijem i inženjerskog odjela grupe.

pershing gtx116 vanjske linije

Prvi Pershing GTX116 potvrđuje svoj sportski DNK i poboljšava koncept udobnosti, nudeći mnogo otvorenog prostora, područja u izravnom kontaktu s vodom i izvanrednu udobnost u svojih pet kabina. Ova jedinstvena jahta koja ima trup dulji od 35 metara i širok 7,70 metra nudi gotovo nevjerojatnih 150 četvornih metara vanjskih površina neprimjetno povezanih s vodom, povećavajući komfor.

Elegantan i aerodinamičan profil simbol je sportske osobnosti Pershinga, što je naglašeno i prepoznatljivim stilskim elementom na pramcu, nadahnutim profilima luksuznih SUV, pa je Pershing GTX116 na neki način SUY, Sport Utility Yacht. Novi model ima trup u lijepoj sivoj boji, te nadgrađe plave boje.

pershing gtx116 salon pershing gtx116 interijer

Njegove velikodušne ostakljene površine preplavljuju unutrašnjost prirodnim svjetlom, garaža smješta tender duljine preko 5 metara, jet ski i druge vodene igračke, a ekskluzivni beach club površine 39 četvornih metara ima palubu od tikovine zaštićenu elektrohidrauličnom ogradom koju je moguće i otvoriti i povezuje je s platformom.

Platforma je golema i povezana s vodom, a sunčalište površine 40 četvornih metara, dostupno s krmenog dijela glavne palube putem dva vanjska stubišta s obje strane jahte. Ta je viša paluba, osim što je idealna za sunčanje, i opremljena sekundarnim upravljačkim mjestom, te nudi velikodušan prostor za druženje i uživanje u plovidbi. Povrh svega, natkriveno je karbonskim krutim krovićem.

pershing gtx116 pershing gtx116

Na toj se palubi nalazi i prostran i udoban salon opremljen višenamjenskim elementom. Prvi primjerak modela Pershing GTX116 opremljen je s tri hidrotrubine koje mogu biti spojene s tri motora MAN V12 2000 od po 2000 KS (opcija), s kojima postiže najveću brzinu od 35,5 čvorova i brzinu krstarenja od 29,5 čvorova. Standardni motori su 3 x MAN V12 1800 KS.

Fotografije Pershing

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above