Pardo GT52: Funkcionalnost i udobnost plovidbe2 min

Cantiere del Pardo predstavio je potpuno novi model Pardo GT52 koji se svojim performansama smjestio između modela Walkaround i Endurance

Zamišljena za klijente koji žele još prostraniju i udobniju unutrašnjost od one koje nude trenutni walkaround modeli, ali ne žele da to utječe na performanse. Nova jahta dugačka 52 stope temeljena je na konceptu povezanosti unutarnjeg i vanjskog prostora, kao što je bila i jahta Endurance 60: ima bočne krmene prozore koji se podižu prema gore, krmena vrata koja se mogu potpuno otvoriti i krovni prozor koji se otvara do pola visine.

pogled iz kokpita u salon

Potpuna reorganizacija prostora doprinijela je i većoj upotrebljivosti kokpita, koji ima blagovaonicu i veća sunčališta, ali i fleksibilnosti u korištenju prostora u potpalublju. Čiste, prepoznatljive linije trupa, s obrnutim pramcem tipičnim za program kuće Pardo Yachts, prisutne su i na ovome modelu, koji međutim stavlja naglasak na područja za opuštanje.

Krma novog modela je 60 cm duža od one na Pardo 50, što vlasniku omogućuje postavljanje tendera ili jet skija, što olakšava i praktična električna krmena platforma. Na pramčanom sunčalištu modela GT 52 udobno se mogu smjestiti tri osobe, a još osam se može smjestiti u krmeni prostor oko stola za blagovanje koji se može pretvoriti u dodatno sunčalište.

salon i upravljačko mjesto

pardo gt52 model interijer kuhinja

Interijer GT52 je, kao i interijer svake prethodne jahte kuće Pardo, dizajniran da pruži iskustvo podjednako temeljeno na udobnosti i funkcionalnosti, bez obzira na trajanje krstarenja i broj gostiju.  Svaki kvadratni centimetar dizajniran je poput životnog prosta u luksuznim stanovima, od vrlo velike glavne kabine i s krevetom postrani, da se olakša kretanje. Vlasnička kabina ima privatnu kupaonicu s tušem u pramčanom dijelu. Druga najveća i podjednako udobna kabina je VIP, također s privatnom kupaonicom, a treća je kabina za posadu.

pardo gt52 u plovidbi pogled na krmu

GT52 je naslijedio ponajbolje inovacije koje je Pardo Yachts smislio za povećanje kvalitete gradnje, funkcionalnosti tehnologije i povećanju komfora vlasnika, koji sad mogu ploviti morima u potpunoj sigurnosti i bezbrižno.

Fotografije Pardo

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above