Gozba svjetske klase2 min

Krenite na kulinarsko putovanje u One&Only Portonovi. Okusite esenciju Crne Gore kroz autentične okuse i vrhunski pripremljene internacionalne favorite

S raznovrsnom ponudom svjetskih ukusa, posluženih u očaravajućem ambijentu, neki od najboljih restorana u Crnoj Gori nalaze se u One&Only Portonovi resortu. Prepustite se uživanju uz jednostavno pripremljena, zdrava i ukusna mediteranska jela. Podijelite užitak kraj živopisnog bazena, uz svježe, primamljive ukuse Japana. Ili se počastite jelima iz jedinstvene kuhinje Jadrana, pripremljenim pred vašim očima

La Veranda Crnogorski Steakhouse

Svi putevi vode u La Verandu jer se restoran nalazi u samom centru predivnog resorta One&Only Portonovi. Otvoren je za sve koji žele uživati u spoju savršeno pripremljene hrane i predivnog ambijenta, bez obzira borave li u hotelu ili samo žele posjetiti restoran za doručak ili večeru.

One&Only Portonovi, restoran La Veranda

Apsolutna zvijezda ovog restorana je meso. Mekana janjetina u mlijeku, sočni teleći obrazi, jela ispod sača, najfiniji odresci mesa premium kvaliteta su samo neki od specijaliteta koji će zagolicati vašu maštu. Ponos restorana je i nagrađivana vinska karta, pažljivo odabranih etiketa iz regije i svijeta.

La Veranda je gastronomski užitak kakav zaslužujete jer konačno ne morate raditi izbor između mora i planina, između dobrih ukusa i muzike, pogleda na velebni resort ili na očaravajući ulaz u Bokokotorski zaljev, La Veranda crnogorski steakhouse je sve.

Tapasake

Jedinstvena destinacija na Jadranskoj obali, Tapasake je duša i srce resorta One&Only Portonovi, otvoren i za goste koji nisu smješteni u resortu. U okviru ovog živopisnog i modernog restorana nalazi se veličanstveni bazen dužine 40 metara, koji je centralno mesto okupljanja svih onih koji uživaju u finim ukusima i vibrantnoj atmosferi. DJ setovi tijekom dana i muzički program uživo u večernjem terminu upotpunjuju atmosferu i doprinose osjećaju neponovljivog odmora na moru.

One&Only Portonovi, Tapasake restoran

Eklektičan meni nudi ukusnu pan-azijsku, tapas-style fusion kuhinju, uključujući sushi, ceviche, salate, svježu ribu i odreske pečene na prirodnoj vatri. Uživajte u ukusnim koktelima iz sake bara dok se opuštate u centru društvene scene Crne Gore.

Sabia

Oplemenite svoju dušu izvanrednim talijanskim ukusima u restoranu Sabia. Uživajte u elegantnom meniju koji vješto spaja tradicionalne talijanske recepte s modernim kulinarskim trendovima, u prvi plan stavljajući svježe sastojke i lagane namirnice. Sabia utjelovljuje esenciju mediteranskih ukusa i talijanske gastronomije.

One&Only Portonovi, restoran Sabia

Atmosfera romantičnih talijanskih uličica osjeti se uz demonstracije izrade domaće tjestenine i prikazivanje pripreme vrhunskih pizza u poluotvorenoj kuhinji. Kokteli i vinska lista ogledalo su talijanske elegancije i šarma, a u kombinaciji s najljepšim zalaskom sunca u Bokokotorskom zaljevu osvajaju sva čula.

Fotografije One&Only Portonovi

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above