Oaza mira i hedonizma

by Yachts Croatia

Novi život u zidinama starog zdanja

Na ulazu u slikoviti crnogorski Bokokotorski zaljev, pored prelijepog srednjovjekovnog grada Herceg Novog, smjestio se Lazure Hotel & Marina

Lazure Boutique Hotel podignut je na zidinama starog Lazareta, koji su Venecijanci izgradili 1732. godine od klesanog kamena vrhunske kvalitete. Ova istaknuta zgrada pažljivo je renovirana i vraćena u život kao luksuzni boutique hotel. Uspješno je očuvana arhitektonska originalnost i ambijent prvobitnog izgleda, s notama stila i luksuza. Hotel se smjestio na samoj obali i ima 24 moderna apartmana rustikalnog stila, s delux sobama i apartmanima te jednim king apartmanom. Zbog svog izvanrednog dizajna, jedinstvene arhitekture i idealne lokacije, Lazure je odličan izbor za one koji putuju na odmor u potrazi za svojom oazom mira, ali i za poslovne ljude. Restorani i barovi kompleksa Lazure Hotel & Marina inzistiraju na tradicionalnom crnogorskom gostoprimstvu, kao i svježim i domaćim proizvodima, a poseban ugođaj pruža Rosemarine à la carte restoran, u kojem se služe mediteranska jela, dok Augusto Brasserie s terasom i dvorištem pruža vrhunsko iskustvo fusion kuhinje.

Lazure Hotel Marina

U unutrašnjosti prevladava bjelina s detaljima jarke svijetloplave boje i modernim dizajnerskim namještajem

U dvorištu hotela je moderno uređen Rocco Lounge Bar, a unutar kamenih zidina nalazi se 1729 Wine Bar, pravo mjesto za sve hedoniste s velikim izborom lokalnih i internacionalnih vina u kombinaciji s ukusnim sirevima. Lazure Beach & Bar mjesto je za opuštanje s pogledom na tirkizno more. Od studenog, Lazure Boutique Hotel će gostima i posjetiteljima ponuditi i odmor u jedinstvenom spa centru s pet vrsta sauna, hamamom, jacuzzijem, kneipom, bazenom, centrom ljepote, masažama i kozmetičkim tretmanima. Oni koji žele aktivan odmor moći će vježbati u potpuno opremljenom fitness centru s prostorijama za pilates, jogu, ples i teretanu ili se opustiti u prelijepom vrtu s mediteranskim biljkama. U sklopu hotela su i dvije konferencijske dvorane s najsuvremenijom opremom, idealne za poslovne sastanke i konferencije. Veća (160 m2) može primiti do 200 ljudi, dok je manja (70 m2) prilagođena za 70 osoba.

Lazure Hotel Marina

Gostima hotela na raspolaganju su prostrane rezidencije, mediteranski restorani i wellness centar, te suvremena marina

Gostima su na raspolaganju i dva dvorišta te vrt površine 880 m2 koji se mogu prilagoditi bilo kojoj vrsti događaja i ugostiti do 500 osoba. Tu je i Lazure Marina smještena na savršenoj lokaciji i dobro zaštićena od zimskih oluja otvorenog mora. Nudi 156 vezova za brodove dužine između pet i 30 metara, kao i mogućnost kratkoročnog i dugoročnog zakupljivanja vezova, osiguranje i pomoć 24 sata, usluge prodaje i iznajmljivanja jahti, bežični internet te Yacht club. Zahvaljujući blagoj klimi i dobroj prometnoj povezanosti, ova je marina idealna za kratke izlete do obližnjih otoka i poluotoka te početak i kraj krstarenja po Jadranu u bilo koje doba godine. U Lazure Hotelu & Marini uspješno su udahnuli novi život starom zdanju sačuvavši njegovu prirodnu ljepotu i unikatnu atmosferu te tako podarili gostima komfor, radost i mir. Iskustvo i uspomene koje ostavlja Lazure natjerat će vas da makar još jednom posjetite ovo čarobno mjesto.

Fotografije Lazure Hotel

Austrijske snježne čarolije
Salus per aquam