Novi turistički biser

by Yachts Croatia

Olympia Sky

Hotel jedinstvene arhitekture, koji izgledom podsjeća na luksuzni kruzer, nudi jednu sasvim novu dimenziju odmora u Dalmaciji

U Vodicama, popularnom turističkom odredištu, ovog se ljeta otvorio novi, moderni hotel Olympia Sky, sa 150 luksuznih smještajnih jedinica i odličnom izvanpansionskom ponudom. Uz obilje barova i restorana, brojne sportske i zabavne sadržaje, Olympia je idealno mjesto za odmor u mediteranskom okruženju tik uz plažu. Apartmani imaju površinu veću i od 100 metara četvornih, a njih šest na prekrasnim i prostranim terasama ima i jacuzzi. Tri su sobe prilagođene osobama s invaliditetom, a toplim prolazom Sky je povezan s ostalim zgradama kompleksa. Posebna atrakcija je à la carte restoran Olympia Sky na desetom katu hotela, s nevjerojatnim panoramskim pogledom na otoke, Vodice i zaleđe.

Olympia Sky

Hotel Olympia Sky

Dok gosti uživaju u gastronomskim bravurama Olympijinih kuhara, osjećat će se kao da plove među oblacima. Grijani i natkriveni bazen na devetom katu također je senzacionalan, s pogledom koji seže sve do kornatskog otočja. U prizemlju hotela se uređuju tri nove kongresne dvorane s najmodernijom audiovizualnom opremom. Jedna od njih, dvorana Delta, bit će jedinstveni amfiteatar koji će omogućiti održavanje kongresa i prezentacija u modernom prostoru, koje se odlično uklopilo u mediteransko okruženje Vodica. Sigurni smo kako će najmoderniji hrvatski hotel znatno promijeniti turističku sliku cijele šibenske regije i pružiti potpuno novu razinu odmora na srednjem Jadranu.

Valamar Girandella Resort
Prestižne nagrade za hotel Esplanade