Nove jahte dostupne za luksuzno krstarenje Jadranom4 min
00:01:32
00:01:32

Predstavljamo šest novih jahti za sezonu 2022., od čega su četiri isporučene baš ove godine, koje su u kombinaciji s iskusnim posadama neodoljiv mamac za goste željne luksuznoga krstarenja na Jadranu

Anavi, Admiral 35m, 2007.

Kao jedina jahta iz ove selekcije koja nije sasvim nova, Anavi se ističe kao najveća jahta s četiri kabine na Jadranu. Ova aluminijska ljepotica ima i teretanu na otvorenom, morski tobogan i nudi usluge masaže za vrijeme krstarenja. Posada ima dvije stjuardese, a brodski kuhar već je svojim ukusnim i maštovitim kreacijama zaslužio brojne komplimente.

Clase Azul, Custom 48m, 2022.

Sasvim novi pedesetmetarski ‘kriljanin’ Clase Azul predstavlja evoluciju koncepta luksuznog guleta u Hrvatskoj. Pedantno i luksuzno namješten interijer krije šest kabina koje poslužuje devet članova posade, a posebno se ističe VIP kabina koja po veličini i uređenju može parirati vlasničkoj. Gornja paluba nudi veliki prostor za druženje na otvorenom, dok je krma idealan poligon za morske radosti.

Secundus, Sanlorenzo 78 SL, 2022.

Najnoviji Sanlorenzo 78 SL na Jadranu isporučen je početkom srpnja, a u čarteru je dostupan od početka kolovoza. Profinjen dizajn unutrašnjosti, talijanski stil vanjštine i izuzetno iskusna posada, koju čine kapetan, kuhar i stjuardesa, svrstavaju tu jahtu među najpoželjnije nove jahte u Hrvatskoj ove godine. Sretni su oni koji će ovog ljeta uživati u odmoru na ovoj luksuznoj jahti.

Prewi, Azimut 78, 2021.

Dašak novog vala talijanskog dizajna donosi Azimut 78 Prewi. Sasvim novi, šarmantan dizajn unutrašnjosti odlično je zaživio na ovom modelu, koji u potpalublju ima četiri kabine, od toga tri s bračnim krevetima. Gostima je na raspolaganju poletna posada od tri člana koja će se pobrinuti za vaš nezaboravan odmor.

Panta Rei, Monachus 70, 2022.

Odmah nakon svoje svjetske premijere na sajmu u Veneciji, novi Monachus 70 se, kao jedna od rijetkih ‘lobster’ jahti, pridružio svijetu čartera. Imajući čak četiri kabine u potpalublju, on prima osam gostiju za koje se brine dvoje članova posade, a ono čime se ističe je veliki prostor na pramcu, idealan za zabave s društvom ili romantične zalaske sunca s najmilijima.

Apolo, Sunseeker Manhattan 55, 2022.

Jedan od najbolje prodavanih modela u povijesti Sunseekera je Manhattan 52, a sada je dobio svog nasljednika od 55 stopa. Sasvim novi ‘trokabinac’ s gornjim mostom idealna je jahta za obiteljske plovidbe, a s kokpitom i salonom koji, zahvaljujući poziciji kuhinje, čine gotovo zajedničku cjelinu, lako prima i veće društvo. Apolo je idealna jahta za istraživanje jadranskih kutaka.

Fotografije Monachus Yachts, Azimut, Sanlorenzo & Touch Adriatic
Video Yachts Croatia

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above