Najljepši pogled na Rovinj

by Yachts Croatia

Grand Park Hotel Rovinj

Najnoviji hotel s pet zvjezdica u sklopu Maistra Collection brenda jamči luksuzno iskustvo popraćeno autentičnim pričama te lokalnom kulturom

Netaknuta priroda, razvedena obala s brojnim otocima, ponuda restorana koju je prepoznao i sam Michelinov tim, jedinstvena kultura i povijest samo su neke od prednosti Rovinja, najbolje destinacije u Hrvatskoj. Novi, dodatni razlog za posjet ovom povijesnom gradu jest vrhunski hotel u sklopu Maistra Collection brenda, smješten nasuprot starogradske jezgre Rovinja, koji se otvara ovog travnja. Pogled iz hotela Grand Park Hotel Rovinj na crkvu svete Eufemije i otok Svetu Katarinu doista ostavlja bez daha, no i onaj na sam hotel jednako je izvanredan.

Grand Park Hotel Rovinj

Na šest etaža hotela raspoređene su 193 sobe i 16 suiteova

Kaskadnim tipom gradnje, novi hotel vizualno je vrlo atraktivan i gotovo stopljen sa zelenilom. Na šest etaža hotela raspoređene su 193 sobe i 16 suiteova od kojih su neki veličine i do 175 četvornih metara. Ovim najnovijim hotelom s pet zvjezdica zajamčeno je luksuzno iskustvo popraćeno autentičnim pričama te lokalnom kulturom. Gosti mogu uživati u umjetničkim djelima izloženima širom hotela koja se savršeno uklapaju u dizajn interijera koji potpisuje milanski studio Piera Lissonija, jednog od najcjenjenijih i svjetski najpoznatijih talijanskih dizajnera. Osim umjetnosti i dizajna, u hotelu se njeguje i ljubav prema vrhunskoj gastronomiji.

Grand Park Hotel Rovinj

Pravi dragulj hotela je Àlbaro Spa & Wellness

Hotel raspolaže sa šest restorana, među kojima je i signature restoran Cap Aureo koji je poznat po inovativnim kulinarskim kreacijama. Pravi dragulj hotela je i Àlbaro Spa & Wellness, koji je sa svojih 3800 četvornih metara ujedno najveći takav centar u Istri. Iako je pristup hotelu namijenjen samo gostima koji odsjedaju u njemu, prizemlje koje spaja hotel s novom ACI marinom, dio je gradskog života i dostupno je svim stanovnicima i posjetiteljima Rovinja. Šetnica Lungomare Plaza goste vodi do centra grada, a prepuna je trgovina, barova i restorana, uključujući ekskluzivnu trgovinu Park Concept Store.

Fotografije Grand Park Hotel Rovinj

Elitna destinacija
Sport. Spa. More.