MennYacht organizirao nezaboravno mediteransko iskustvo na Kornatima3 min

MennYacht Grupa na ekskluzivnom ‘Technohull Confidential’ eventu predstavila modele za uživanje u ljetu i okupila ljubitelje luksuznih plovila

Idealnu mediteransku uvertiru u ljeto priredila je MennYacht grupacija za svoje uzvanike na Kornatima u konobi Opat gdje su predstavljeni modeli luksuznih plovila na događanju ‘Technohull Confidential’. Ova renomirana grupacija, poznata po svojim raskošnim jahtama, organizirala je nevjerojatno iskustvo za svoje partnere i suradnike koje je premašilo sva očekivanja prisutnih.

MennYacht event kornati MennYacht event kornati konoba opat

Nakon prošlogodišnjeg događanja pod nazivom ‘Summer Breeze’, ovogodišnje je također održano u predivnom okruženju Kornata, koji je pružilo idealan ambijent za ovu vrhunsku večeru čime je predstavljena Technohull selekcija plovila kao što su GT7, SeaDNA 999, GTX, Explorer 40, Omega 45 i Omega 47.

Prigodnom zdravicom za uspješnu prošlu sezonu te nastavak ove započelo je događanje koje je trajalo dva dana, a uzvanici su uživali u raskošnim pićima i vrhunskim mediteranskim delicijama, pružajući im mogućnost druženja i povezivanja na najvišem nivou.

MennYacht grupa

Uz to, impresivni pogled na zalazak sunca i predivan krajolik stvorili su nezaboravnu atmosferu koja je ostala urezana u sjećanje svih prisutnih. Glazba uživo bila je neizostavan dio večeri, a osim DJ-a i saksofonista uzvanike je zabavljao mladi glazbenik Devin Juraj s izvedbom nekoliko bezvremenskih klasika.

Više od 25 godina MennYacht Grupa postala je sigurna luka za sve zaljubljenike u mediteranski način života. Jedinstvena kombinacija luksuznih servisa rađenih po mjeri klijenta te vrhunskih proizvoda, osigurala je MennYacht Grupi kompetitivnost te sigurnost klijentima da je usluga uvijek na najboljem nivou bilo kod kupovine, prodaje, najma, održavanja ili servisiranja plovila. MennYacht Grupa službeni je zastupnik za plovila Ferretti Grupe.

MennYacht event MennYacht technohull event

Konoba Opat na jedan dan bila je epicentar luksuza te su se uz plovila predstavili i luksuzni modeli automobila Bentley Wien & Co.

‘Gosti su bili oduševljeni našim događanjem na kojem smo mogli predstaviti naša plovila i time im predočili iskustvo mediteranskog načina života’, rekao je Matjaž Murko, predsjetnik Grupacije. ‘Cilj nam je bio stvoriti jedinstveno iskustvo koje će ostati urezano u sjećanju svakog uzvanika. Drago nam je što smo uspjeli premašiti očekivanja i pružiti nevjerojatnu večeru luksuza. Iduće godine planiramo još više pomaknuti granice’, nadodao je.

MennYacht event kornati MennYacht event kornati

Ovaj događaj MennYacht Grupacije dokazao je kako su ljepota Jadrana i luksuz idealan spoj te nudi velike mogućnosti za proširenje turističke ponude. Grupacija iduće godine najavljuje veliko događanje za jubilarnih 30 godina na kojem planira okupiti još veći broj uzvanika i ljubitelja Mediterana.

Fotografije MennYacht/Robert Pichler

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above