Marina Hramina Charter

by Yachts Croatia

Jednostavno i bez neočekivanih troškova

Posljednjih godina čarter marine Hramina zasjeo je na sam vrh najpouzdanijih iznajmljivača jedrilica u Hrvatskoj. Flota se redovito nadopunjava novim plovilima, pa marina Hramina u ovu sezonu ulazi s deset novih jedrilica Bavaria 46 Cruiser. Njihova flota sada broji 74 plovila spremnih da zadovolje sve želje za što ugodnijom plovidbom. Upravo zbog izuzetne pozicije na otoku Murteru i jedinstvenog okruženja, marina Hramina je idealno polazište za sve ljubitelje istinske prirode.

Marina Hramina

Čarter flota marine Hramina dopunjena je s deset novih jedrilica Bavaria 46 Cruiser, koje gostima pružaju izniman komfor i užitak plovidbe

U samo jednom danu iz Murtera se mogu obići nacionalni parkovi Kornati i Krka, a ako, pak, više volite uzbuđenja koja donose regate, marina Hramina pruža mogućnost najma 30 identičnih brodova s jedinstvenom prednošću – istom lukom polazišta. Cilj ove marine jest pružiti gostima sve na jednom mjestu, jednostavno i bez neočekivanih troškova. Treba napomenuti i da je u cijenu najma plovila uračunato završno čišćenje (transit log), parking za dva automobila po plovilu, posteljina i ručnici, izvanbrodski motor i gumenjak, dok je osiguranje pologa moguće na licu mjesta.

www.marina-hramina.com www.mh-charter.com

Fotografije Marina Hramina

Dolce vita u Novigradu
Luksuzni doživljaj Mediterana