Marina Baotic

Marina Baotić

Rezidencije za miran odmor

Nakon otvaranja prvih apartmana u marini Baotić prošle godine, gosti ove marine moći će sada, uz raznolike sadržaje i usluge, uživati i u šest novih luksuznih apartmana

Na svega nekoliko minuta od Trogira, u Segetu, nalazi se nautičarima već dobro poznata marina Baotić. Na idealnom je mjestu budući da je dovoljno zaklonjena od ljetne turističke gužve većih gradova kao što su Trogir i Split, u blizini je zračne luke i na pješačkoj udaljenosti od Trogira. Vodstvo marine je, nakon uspješnog otvaranja prvih apartmana prošle godine, odlučilo ući u novu sezonu sa šest novih apartmana. Tako će, uz prošlogodišnja tri dvosobna, luksuzno uređena apartmana, jedan studio apartman i sobu, marina postati bogatija za još pet soba i jedan dvosobni apartman. Od sveukupno jedanaest smještajnih jedinica, njih čak devet ima terasu s pogledom na more i marinu, a sve su jednako luksuzno namještene, s kuhinjama po mjeri, jednostavnih linija i kvalitetne opreme te pružaju idealno mjesto za odmor. Svaka soba apartmana ima vlastitu kupaonicu, a u dvosobnim apartmanima može se udobno smjestiti do šest gostiju.

Marina Baotic
U novom kompleksu tik uz more nalazi se jedanaest luksuzno uređenih soba i apartmana

Apartmani također imaju novouređenu recepciju koja je gostima na raspolaganju 24 sata na dan, a nudi uslugu VIP conciergea, mogućnost organiziranja transfera i izleta, mjenjačnicu i rent-a-car, kao i mogućnost charter unajmljivanja broda. Osoblje recepcije odgovara na sve želje gostiju, koji uživaju u potpunoj hotelskoj usluzi – od usluge dnevnog čišćenja do skladištenja prtljage pri odlasku. U sklopu zgrade nalaze se i restoran, mini market i nautički shop, a do početka turističke sezone planira se otvoriti i teretana te lounge terasa, zamišljena kao prostor za druženje svim gostima apartmana. Dolaskom u apartmane Baotić, chip kartica otvara vrata glavne zgrade, kao i vrata apartmana, omogućuje pristup bazenu i svim ostalim sadržajima marine, a uz svaki apartman dolazi i osigurano parkirno mjesto. Ako se gostima ne da kuhati, na raspolaganju su im tri restorana u sklopu marine u kojima mogu uživati. Za opuštanje i gastro užitke tu su restoran Yachtclub s terasom s bazenom, pizzeria Casa mia te lounge bar Glorijet za one željne zabave. Gosti unutar kompleksa marine imaju sve što im treba za opušten i miran odmor, bez puno buke. Samo vikendom se organiziraju zabave i svirke uživo, dok je ostalim danima naglasak na hedonizmu i uživanju u opuštenoj atmosferi marine. Marina je dovoljno blizu Trogira i Splita da gosti željni zabave lako mogu doći do centra događanja, a kada požele odmor, marina pruža mirno utočište za opuštanje.

Scroll to Top Skip to content