Maiora i AB Yachts: Impresivne brojke< 1 min

Tradicionalno, u nautičkoj industriji, početak ljeta je rezultat zime provedene u mukotrpnom rada i vrijeme je porinuća i isporuke novih jahta vlasnicima. Maiora i AB Yachts nisu iznimka: ove godine isporučili su impresivni sedam novih jahta u svega dva mjeseca.

Brend Maiora, poznat po gradnji udobnih, velikih zapreminskih jahti, predstavlo je dva modela od 30 metara-Maiora: Maiora 30 Walkaround i Maiora 30 Convertible. Sa svojih 30,5 m duljine i 7,5 m širine, Maiora 30 i u verziji walkaround s potpuno otvorenom fly palubom i u verziji Convertible, sa zatvorenim i klimatiziranim Sky Loungeom, vlasniku i njegovu gostima nudi iznimno funkcionalne i fleksibilne vanjske i unutarnje prostore. Oba modela nude 30 metara čiste elegancije, udobnosti, tehnologije i impresivnih volumena.

Brend AB Yachts, koji gradi najbrže brodove s vodenim turbinama, također donosi zanimljive novosti. Brend je nedavno isporučio poseban, potpuno custom projekt od 24 metra, kao i AB 142 i AB 100 Superfast. Ova jahta je uistinu jedinstvena u svojoj klasi, jer zahvaljujući novom pogonskom sustavu može postići maksimalnu brzinu od 60 čvorova, te istodobnu ponuditi udobnost, sigurnost i gotovo nevjerojatno tihu plovidbu. Visoke performanse i vrhunske tehnološke inovacije ovu će jahtu bez sumnje pogurati do samog vrha segmenta.

Nova AB 100 Superfast će doživjeti svjetsku premijeru na nadolazećim nautičkim sajmovima. Sve ove jahte su u potpunosti custom gradnja, pri čemu se svaka jedinica razlikuje od prethodne ne samo zahvaljujući prilagođenom rasporedu i uređenju, već i u smislu inovativnosti i originalnih, naprednih tehničkih rješenja. AB Yachts je poznat po ovakvoj gradnji, koja odražava njihovo dugogodišnje iskustvo, vještinu njihovih specijaliziranih radnika, inovativni duh i strast. Nautički sajmovi u Cannesu (7-12 rujna), Genovi (16-21 rujna) i Monaku (22-25 rujna) bit će savršene pozornice za divljenje ovim novim modelima koji su se nedavno pridružili flotama Maiora i AB Yacht.

Fotografija Maiora/AB Yachts

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above