Magnetski privlačan model Absolute 56 Fly2 min

Tehničke inovacije, talijanski dizajn i strastven pristup svakom detalju

Snažna, samouvjerena osobnost modela 56 Fly prvo je što će svatko primijetiti, a provjerena kombinacija udobnosti i profinjenog dizajna, inovativnosti, funkcionalnosti i praktičnosti osvojit će vlasnike. S modelom 56 Fly, kuća Absolute dokazuje koliko se predano posvetila istraživanju i razvoju s ciljem poboljšanja svih elemenata broda. To uključuje revoluciju serije Flybridge koja se sprema za 2022., a započela je s modelom 60 Fly. Absolute je razvio novi pristup izgradnji, temelj slobode kretanja, praktičnosti i svestranosti.

Uz opuštajući pramac namješten naslonjačima i sunčalištem, model Absolute 56 Fly ima vanjska krmena područja bez fiksnih elemenata, pa se mogu jednostavno namjestiti po želji. Kako bi zadovoljio razne ukuse, Absolute nudi modularna, svestrana rješenja uređenja za cijeli svoj proizvodni katalog.

Ovo je fotografija vlasničke kabine na novom Absolute 56 Fly
Vlasnička kabina modela Absolute 56 Fly

Vizualne granice između broda i mora nestaju zahvaljujući prozirnoj pregradi u kokpitu, otvorima u rukohvatu i velikim prozorima s električnim sustavom spuštanja u salonu. Magnetsku privlačnost model Absolute 56 Fly može zahvaliti i svom interijeru, s udobnim i modernim prostorima uređenim u stilu kuće Absolute koji naglasak stavlja na jednostavnost korištenja.

Središnji životni prostor čini vlasnička kabina na pramcu, široka koliko i sam trup, koja jamči privatnost i nudi udobnost. Ima panoramske prozore i uređena je u profinjenom stilu, s prozirnim elementima između kabine i kupaonice, uz igru različitih tekstura. Prostrana kao da je druga vlasnička kabina, VIP kabina je također široka koliko i trup, a tu je i treća gostinjska kabina, s jednim krevetom, opremljena jednako udobno i s jednako visokim stropom kao i ostale kabine.

Sloboda kretanja se kao lajtmotiv provlači kroz cijeli interijer, koji je s eksterijerom povezan kliznim vratima i izuzetno velikim prozorima. Jutra na brodu zbog toga su pravi užitak, s pogledom od kojeg zastaje dah i uz puno prirodnog svjetla koje prodire u kabine. Absolute 56 Fly ima nekoliko mjesta za odlaganje, što uvijek doprinosi komforu u kabinama, kao i salonu i modernoj kuhinji.

Fotografije Absolute Yachts

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above