Libeccio 13.5 Cabin najveći je model kuće Gozzi Mimì2 min

Gozzi Mimì nastavlja širenje svojeg proizvodnog kataloga i u suradnji sa studijom Rivellini predstavlja najnoviju verziju svog najvećeg modela, popularnog Libeccia 13.5

Verzija Cabin najvećeg modela kuće Gozzi Mimì nosi ime Libeccio 13.5 i donosi dosad neviđenu razinu komfora. Dizajner Valerio Rivellini stvorio je novi model za vlasnike koji žele spojiti moderni komfor s tradicionalnom elegancijom, a kuća ga je opremila s dva motora Yanmar od po 370 KS, uz koje postiže najveću brzinu od 30 čvorova.

Libeccio 13.5 Cabin beach platforma

U novoj verziji Cabin, model je prikladan i za iskusne vlasnike koji vole sklad između profinjene estetike kakvom zrače gucevi i udobnog života na moru koji nude moderne jahte. ‘Vlasnici naših modela, kako Talijanski, tako i internacionalno, su nam potvrdili da je naša namjera da predstavimo baš ovakav model dobrodošla, kako zbog sigurnosti modela i uzbudljive plovidbe, tako i zbog velikog komfora. Libeccio 13.5 Cabin savršen je za obitelj ili grupu prijatelja koji žele provesti noć na brodu u apsolutnoj udobnosti, zahvaljujući rasporedu s tri kabine, dvije kupaonice i kuhinjom’, rekao je gospodin Domenico Senese, izvršni direktor napuljskog brodograditelja.

Gozzi Mimi Libeccio 13.5 Cabin kokpit

Nova verzija temelji se na modelu Libeccio 13.5, jednom od originalnih modela koje je proizvela ova kuća osnovana 1975. godine i ima za cilj kombinirati klasične značajke guceva s dosad neviđenom udobnošću.

Tri udobne odvojene kabine, jedna bračna i dvije s dva odvojena kreveta, idealne su za višednevna krstarenja, za trenutke opuštanja i brzo krstarenje od odredišta do odredišta. Razinu privatnosti tipične za veće brodove ovdje osiguravaju dvije kupaonice, obje s dvostrukim vratima.

Libeccio 13.5 Cabin kabina

Kao i svi modeli brodogradilišta, novi guc je građen od fine, izdržljive tikovine i stakloplastike, metodom infuzije. Novi će se model naći na moru na proljeće, a svjetsku premijeru odraditi na sajmu nautike u Genovi 2022.

Fotografije Gozzi Mimì

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above