Les Gourmandises de Nina & de Luna by Nina Ricci

by Yachts Croatia

Moja slatka ugodna poslastica

Ljeto se pretvara u pravu poslasticu s mirisima Nine Ricci

Les Belles de Nina, su bliske kao sestre, jednostavno su se sprijateljile na prvi pogled. One su oličenje pravog prijateljstva. Kao suvremene heroine, igraju se komplikacijama u šarolikom, raznobojnom vrtlogu. Dvije legendarne, amblemske jabuke koje jednostavno moraju biti zajedno. Bočice novih mirisa Les Gourmandises de Nina i Les Gourmandises de Luna ukršene su mrvicama poput pravog deserta.

Les Gourmandises de Nina
Voćno cvjetna toaletna voda osmišljena od strane Oliviera Crespa, kao komadić egzotične poslastice. Poput ugodnog koktela. Miris započinje svjetlucavom svježinom zahvaljujući mirisu brazilske naranče i akorda limunade dok se u ritmu izvrsne kombinacije marakuje i kokosovog mlijeka, naglašava miris čistog tropskog hedonizma. Nota cvijeta gardenije osnažuje tu veselu ženstvenost, dok akord karamele obavija ovaj nektar senzualnošću.

Nina Ricci

Les Gourmandises de Luna – uglađena karamela

Les Gourmandises de Luna
Voćno orijentalna toaletna voda s notama vanilije osmišljena je od strane Marie Salamagne i Christophe Raynaud kao komadić čiste ledene poslastice. Gornja nota je osvježavajuća, sa sočnim perlama granite koje se miješaju s kremom grejpa koji stvaraju iznimnu svježinu. U doticaju s kokosom, pojavljuje se osjet nježnosti, a bijele latice cvijeta boura daju mirisu nježne i meke note. Poput coulis umaka, sandalovina i karamela stapaju se stvarajući nevjerojatno zavodljivu, kremastu teksturu.

Nina Ricci

Maksimalistički, s dozom pop-arta i ekstremno zabavno – made by Ana Strumpf

 

 

Obojite ljeto u zavodljivu nijansu ružičastog zlata
Dim Istoka