Košarice za svaki stil i stav

by Yachts Croatia

Bra Twist by Intimissimi

Intimissimi promovira novi grudnjak Bra Twist, a glumica Sarah Jessica Parker u kampanji je preuzela ulogu koreografkinje

Intimissimi ponovno mijenja svijet ženskog rublja i usredotočuje se na potrebe stvarnih žena. U novoj kampanji talijanskog brenda glumica Sarah Jessica Parker postaje koreografkinja za Intimissimijev Bra Twist, te diktira novi plesni ritam, odnosno ritual od četiri koraka koji svaka žena prolazi u potrazi za svojim omiljenim grudnjakom. Bra Twist je ujedno i vodič kako pronaći savršeni grudnjak, kako si prilagoditi naramenice, kako grudnjak zakopčati iza leđa, te kako pravilno namjestiti grudi u košarice… Bez obzira na geste koje žena napravi prilikom oblačenja grudnjaka, Intimissimi je tu da joj pomogne pronaći za nju pravi grudnjak, ali i naučiti je kako ga pravilno obući, da joj savršeno pristaje. Za Intimissimi svaka je žena jedinstvena, posebna po svojim fizičkim osobinama i karakteru. Svaka žena grudnjak nosi svojim stilom, kako bi njime poboljšala svoju figuru i izrazila osobnost.

Sarah Jessica Parker

Glumica Sarah Jessica, zajedno s talentiranim modelima u usponu, predstavlja ovosezonske novitete: grudnjak iz linije Vera za žene koje trebaju veće košarice i za njih maksimalnu podršku, novi svileni super push-up, te vrhunske grudnjake od pamuka i čipke u obliku trokuta. I na kraju, za 3.0 iskustvo, Intimissimi kupcima pruža priliku da se upuste u posebnu avanturu, zahvaljujući tehnologiji proširene stvarnosti. Možete, naime, skenirati QR kodove u trgovinama, s promotivnih oglasa i na društvenim mrežama pomoću web-kamere kako biste stupili u kontakt s avatarom Sarah Jessica Parker. Možete s njom odabrati pravi grudnjak, plesati i objaviti virtualni selfie, a zatim si i kupiti svoj željeni model.

Fotografije & Video Intimissimi

Pregled vida za ljepše sutra
Nakit kao umjetnost