Jahorina Mountain Resort & Spa: Raj za ljubitelje planina2 min

Jahorina Mountain Resort & Spa najmoderniji je planinski resort u regiji, koji nudi vrhunski spa centar, dobar provod i poseban gastronomski doživljaj

Olimpijski centar Jahorina uskoro će biti bogatiji za ekskluzivni hotelsko-apartmanski kompleks Jahorina Mountain Resort & Spa, jedinstven po svom položaju, konceptu i sadržaju. Najmoderniji planinski resort u regiji nalazi se na iznimnoj skijaškoj lokaciji, na nadmorskoj visini od 1650 metara.

Osim pozicije koja oduševljava ljubitelje skijanja, blizina aerodroma i Sarajeva čine ovaj hotel savršenim izborom i za različite poslovne događaje. Svojim bogatim sadržajem hotel će zadovoljiti najrazličitije potrebe i želje gostiju, a kompanija Galens Invest određen broj apartmana namijenila je i za prodaju. Wellness i spa centar predstavlja poseban dragulj kompleksa.

Ovo je fotografija recepcije Jahorina hotela

Ovaj raj za ljubitelje istinskog uživanja prostirat će se na dvije razine i zauzimat će više od 5000 četvornih metara. Uređenost ambijenta, sadržaj i koncept po kojem je projektiran, ovo mjesto čine najsuvremenijim u regiji. Gostima će na raspolaganju biti nekoliko bazena različite veličine i namjene, razne saune, sobe za masažu, kao i profesionalno opremljen fitness centar.

Direktan izlaz iz objekta na skijašku stazu ’Prača’ i sam ski bar, koji će tu biti smješten, omogućit će skijašima jedinstveno i nezaboravno iskustvo. Skijalište će, na zadovoljstvo svih posjetitelja, biti opremljeno vrhunskom i najmodernijom ski i bord opremom. Budući da povoljan geografski položaj izuzetno pogoduje organizaciji poslovnih događanja, velika pažnja je posvećena kongresnom centru.

Ovo je fotografija restorana u Jahorina resortu

Ovo je fotografija konferecijske sale

Pet kongresnih dvorana koje se prostiru na više od 1000 četvornih metara, uz mogućnost primanja velikog broja posjetitelja, s vrhunskom audio i vizualnom tehničkom opremom, bit će idealan izbor za različita korporativna događanja.

Kada je gastronomija u pitanju, Jahorina Mountain Resort & Spa pružit će jedinstven spoj tradicionalnog i modernog doživljaja kuhinje. Dobro poznati novosadski restoran Kalem by Zak donosi osvježenje na gastronomsku mapu Jahorine i u novom okruženju gostima nudi inovativan pristup kulinarstvu. Oni koji odluče svoj odmor provesti s djecom, na raspolaganju će imati modernu, prostranu i sigurnu igraonicu, kao i bilijar salu i kuglanu.

Ovo je fotografija bazena

U sklopu hotela Jahorina Mountain Resort & Spa također je projektirana i prostrana podzemna garaža na tri etaže. Preklapanjem skijaškog turizma, kongresnih sadržaja, dobrog provoda, vrhunskog spa centra, uz neizostavni gastronomski doživljaj, stvoren je tako jedinstven koncept najsuvremenijeg skijališta u regiji.

Fotografije Jahorina Mountain Resort & Spa

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above