Iskusite čaroliju prošlosti

by Yachts Croatia

Prekrasno okruženje hotela Iberostar Perast te kombinacija izvanredne arhitekture i nenadmašive lokacije, kakvu ne možete naći nigdje u Crnoj Gori, razlozi su zbog kojih je ovaj hotel idealna destinacija

Hotel Iberostar Perast ističe se svojim avangardnim luksuznim uređenjem i prvorazrednom lokacijom na obali Jadranskog mora. Njegovom baroknom arhitekturom odaje se počast kulturi i povijesti idiličnog mjesta po kojem je dobio ime. Palača u kojoj se hotel nalazi bila je nekoć dom plemenite obitelji Smejka i izgrađena je sredinom 18. stoljeća upotrebom kamena s Korčule, istog materijala od kojeg je izgrađena i obližnja crkva sv. Marka. Jedan od elemenata koji se najviše ističe na pročelju je grb obitelji Smejka, koji čini ruka koja drži korijen biljke sa zvijezdama.

Iberostar Perast

Ovaj hotel s pet zvjezdica ima 107 soba, uključujući kraljevski apartman Royal Suite Palace

Osim toga, na cijeloj se zgradi mogu vidjeti elementi tradicionalne obalne arhitekture, uključujući križni svod koji spaja dva dijela ove zadivljujuće palače. Nakon obnove, tijekom koje je pažljivom restauracijom sačuvan tradicionalni stil građevine, ovaj hotel s pet zvjezdica ima 107 soba, uključujući kraljevski apartman Royal Suite Palace. Šarm i jedinstvenost hotela dodatno su naglašeni brojnim aktivnostima i uslugama koje su gostima dostupne i jamče im potpuno opuštanje. One uključuju spa s prostorijama za masažu, saunom i parnom kupelji, unutrašnji spa sa zatvorenim bazenom, sobama za tretmane, turskom kupelji, saunom i ledenim tušem, kao i terasu za sunčanje, bazen, privatni mol i prostoriju za fitness.

Iberostar Perast

Bogat program za odmaranje i razonodu uključuje brojne radionice i glazbu uživo

Hotel je prilagođen potrebama različitih gostiju, uključujući one koji putuju s djecom, kao i parove ili zaljubljenike u avanturu. Pažnja posvećena detaljima kako bi se gostima ponudile izabrane delicije nesumnjivo je jedna od najistaknutijih odlika ovog hotela. Ako imate posebne prehrambene zahtjeve, hotel vam nudi razna jela bez glutena, bez laktoze, kao i hranu za djecu te brojne druge opcije. Zahvaljujući izvanrednoj lokaciji, u hotelu su moguća nezaboravna iskustva i niz aktivnosti, kao što su putovanja brodom u Kotor ili vožnja do obližnjih otoka. Bogata povijest sadržana u njegovim zidovima i najsuvremeniji restauracijski radovi razlozi su zbog kojih je ovaj hotel savršeno mjesto na kojem možete iskusiti čaroliju prošlosti u očaravajućem okruženju, uz maksimalnu udobnost.

Fotografije Iberostar Perast

Sport. Spa. More.
Vjenčanje kao iz bajke