ISA Classic 65: Stil, stručna izrada i profinjenost3 min
00:03:09
00:03:09

Motorna jahta ISA Classic 65 Resilience je vrhunska kreacija stvorena u brodogradilištu Palumbo Superyachts u Anconi

Dizajnirana i zamišljena kao izlog svega što brodogradilište može provesti u djelo, nova ISA Classic 65 Resilience je vrlo vješt spoj stila, vješte izrade i profinjenosti. Šest-palubna, 65-metarska superjahta građena je od čelika i aluminija, ima šest kabina i potencijal izvedbe sedme, a njezin vlasnički apartman širok je koliko i njezin trup i smješten na pramcu glavne palube.

ISA Classic 65 salon

ISA Classic 65 salon

Suvremeni namještaj čistih linija odabran je za sklad s vanjskim linijama jahte. Teža od 1400 GT, Resilience nudi impresivne prostorije i dizajn koji ističe njezine dimenzije. Tako se na donjoj palubi krmena vrata 4×4 metra spuštaju u ravninu s platformom za plivanje i u kombinaciji s otvorenim bočnim vratima pretvaraju cijeli taj prostor u beach club površine veće od 180 četvornih metara.

Beach club ima tri različita pristupa ostatku jahte: vanjsko stubište s krmene palube, unutarnje stubište desno od prostora za masažu i praktični hodnik koji prolazi kroza staklom ograđeni prostor unutar strojarnice i izravno povezuje beach club s predvorjem na donjoj palubi i kabinama za goste. Ovo je jedinstven element koji osim što je vrlo zgodno smišljen, gostima pruža fascinantan pogled u srce jahte, što se ne viđa često.

ISA Classic 65 vlasnička kabina

ISA Classic vlasnička kabina balkon

Na donjoj palubi nalaze se četiri velike gostinjske kabine, povezane s glavnom palubom kružnim stubištem. Nakon ulaska s krme slijede veliki glavni salon i blagovaonica s velikim sofama i blagovaonskim stolom za 12 gostiju. Ovaj prostor ima vrata koja se otvaraju na sve strane, a kad su sva otvorena, spojen je s krmom.

Spektakularni bazen smješten na krmi dugačak 6 metara svakako je impresivan pothvat. Na pramčanom dijelu glavne palube nalaze se upravljačko mjesto sa zasebnom prostorijom za radio-komunikaciju, kapetanova kabina i šesta, VIP kabina s privatnom terasom. Kokpit na glavnoj palubi opremljen je velikim ležaljkama i sofama, a opremljen je i za kino-projekcije na otvorenoma, s vrlo širokim ravnim ekranom skrivenim u krutom kroviću.

ISA Classic 65 tender jet ski

ISA Classic 65 jacuzzi

Jahta nosi dva jet skija, tender za goste duljine 27 stopa i tender za posadu duljine 19 stopa, za koje je izvedena zasebna garaža, s vratima na lijevoj strani i dizalicom koja omogućava spuštanje i dizanje tendera.

Fotografije & Video ISA Yachts

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above