Yachting & Lifestyle Magazine on the Adriatic

Gastronomija

Slovenska chefica Ana Roš Gastronomija

Ana Roš: Priča o velikim snovima u dolini Soče

Hiša Franko je avangardna, hrana je isključivo od lokalnih namirnica malih proizvođača, mikrosezonska, vrlo jedinstvena u okusima i kreativnoj formi slaganja jela. Jednostavno senzacionalna. Zbog …

Restoran ZOI Pogled Na Rivu 01 Gastronomija

Restoran ZOI: Mjesto gdje se isprepliću povijest, strast i hrana

Restoran ZOI je smješten na rivi na južnom zidu Dioklecijanove palače, kod lokacije nekadašnjih Carevih odaja što ovom mjestu daje posebnu povijesnu energiju za uživanje …

Vina Baraka Glavna Slika 00 Gastronomija

Vina Baraka: Nova tradicija u jedinstvenom srimenskom terroiru

Vlasnik butik-vinarije Filip Baraka cijeli je život proveo u jahtingu, no velika strast prema eksperimentiranju i ljubav prema vinu odveli su ga iz kućne radinosti …

Gault&Millau 2020 Gastronomija

Gault&Millau Croatia: Novo izdanje vodiča i prestižne nagrade

U Esplanade Zagreb Hotelu je održana gala večera povodom predstavljanja trećeg izdanja prestižnog gastronomskog vodiča Gault&Millau Croatia. Ovaj je događaj na jednom mjestu okupio impresivan …

Gala večera Ruinart Gastronomija

Gala večera šampanjske kuće Ruinart u Esplanadi

Poznata chefica i prva dama Esplanadine kuhinje Ana Grgić sa svojim je timom kuhara i slastičara pripremila jedinstvenu gozbu od pet sljedova delicija koju će …

pet zagrebačkih restorana Gastronomija

Pet zagrebačkih restorana koji nude dobru i zanimljivu hranu

ManO2, NAV, Noel, Pod Zidom i Soi fusion bar njeguju različite kulinarske koncepte te drže konstantnu kvalitetu. Ako ih još niste imali prilike posjetiti, možda …

Scroll to Top