Poboljšajte iskustvo s ploterom pomoću Garmin Navionics Vision+ nautičkog kartiranja3 min
00:01:02
00:01:02

Sada dostupan s pokrivenošću reljefa do 120% više Garmin Navionics Vision+ pruža detaljnu i jasnu strukturu dna za više obalnih i kopnenih voda diljem svijeta

Garmin, najinovativniji i najpoznatiji proizvođač nautičke elektronike na svijetu, najavio je prošireno i unaprijeđeno pokrivanje visokom razlučivošću reljefnog sjenčanja za svoju pomorsku kartografiju Garmin Navionics Vision+. Spajajući boje i sjene, reljefno sjenčanje pruža mornarima jednostavno tumačenje i jasniji prikaz od samih kontura onoga što se nalazi ispod površine – sada dostupno na više od 40.000 dodatnih jezera.

Garmin Navionics Vision+

Dostupan kao dodatna kartica ili preuzimanje za kompatibilne Garmin plotere, Garmin Navionics Vision+ omogućava nautičarima, ribolovcima i roniocima pristup ekskluzivnom prikazu reljefa. S proširenim pokrivanjem od preko 120% u odnosu na prethodne karte, prikaz reljefa dostupan je za mnoga nova obalna i kopnena područja, uključujući jezera i rijeke u SAD-u, Kanadi, Europi, Africi, Australiji i Novom Zelandu 1. Garminov visokokvalitetni prikaz reljefa sada je još jasniji u živopisnoj novoj paleti boja s poboljšanim sjenčanjem i boljim detaljima na obliku morskog dna diljem svijeta, pružajući nautičarima bolje razumijevanje promjena dubine na prvi pogled

Jasnija slika onog što je ispod

Uz novu paletu boja i kvalitetu slike vrhunskih karata Garmin Navionics Vision+ pružaju jasnu sliku detalja dna koja otkriva obećavajuća ribolovna mjesta, navigacijske kanale i više. Višestruke opcije sjenčanja pomažu u navigaciji plitkih voda, čime se olakšava odabir dubinskih raspona pri traženju najboljih ribolovnih mjesta. Dodatno, brojni olupine su poboljšane kako bi pomogle ribolovcima i roniocima u identifikaciji preciznijih mjesta.

Mogućnost prikaza reljefa mora se preuzeti putem aplikacije ActiveCaptain dostupne na Google Playu ili Apple App Storeu. Nautičari mogu bežično povezati svoj pametni uređaj s kompatibilnim Garmin ploterom kako bi započeli automatski prijenos. Ažurirani sadržaj dostupan je novim i postojećim korisnicima kao dio njihove pretplate na pomorske karte.

Dnevna ažuriranja karata

S do 5.000 ažuriranja sadržaja karata svaki dan, Garmin Navionics+ i premium Garmin Navionics Vision+ kartografija pružaju svježe uvide o pokrivenim vodenim površinama za poboljšanu situacijsku svijest i miran um tijekom navigacije. Kartografija se svakodnevno revidira iz javnih i privatnih izvora koji uključuju vlasnička istraživanja i obavijesti pomorcima kako bi nautičarima pružila najnovije informacije dostupne od strane Garmina. S pokrivenošću obalnih i kopnenih voda diljem svijeta, dnevna ažuriranja omogućuju trenutni pristup novom sadržaju karata i podacima za vrijeme ažuriranja. Jednogodišnja pretplata je uključena, a nakon aktivacije, korisnici mogu pristupiti neograničenim dnevnim ažuriranjima karata koristeći aplikaciju ActiveCaptain. Za brz i jednostavan pristup kontinuirano ažuriranom sadržaju nakon prve godine, korisnici se mogu prijaviti za pretplatu s automatskim obnovom.

Napredna tehnologija automatskog usmjeravanja

Uz sjenčanje reljefa, korisnici Garmin Navionics Vision+ također će imati koristi od napredne tehnologije Auto Guidance+ 2 koja kombinira najbolje funkcije Garmin i Navionics automatskih rješenja za usmjeravanje te pruža predloženi put od luke do luke kroz kanale, uvale i ulaze u marine. Nakon odabira polazišne i odredišne točke, Auto Guidance+ uzima u obzir razne faktore poput visine nadvožnjaka, kartografskih podataka, popularnih ruta i željene dubine – te stvara predloženu rutu koju nautičari mogu slijediti do odredišta.

 

Garmin Navionics+ i Garmin Navionics Vision+ kompatibilni su s trenutnim Garmin ploterima, uključujući GPSMAP 8400/8600, GPSMAP 7×3/9×3/12×3, ECHOMAP Ultra, ECHOMAP UHD seriju i još mnogo toga. Prethodni modeli uređaja za iscrtavanje, kao što je serija GPSMAP 7×2, i dalje će imati pristup ažuriranjima Garmin BlueChart g3 karata s Navionics podacima putem preuzimanja ili kupnje microSD kartice. Za više informacija o Garmin kartografiji i kompatibilnosti uređaja za iscrtavanje kliknite ovdje.

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above