Garmin Descent G1 s novim dizajnom i opcionalnim solarnim punjenjem3 min

Garmin Descent G1 Solar novo je ronilačko računalo u stilu sata s inovativnom tehnologijom ronjenja, cjelodnevnim praćenjem zdravlja i wellnessa, funkcionalnošću pametnog sata i opcionalnim solarnim punjenjem, uz sve to upakirano u robustan, hrabar dizajn

Stvoren za izdržljivost, dizajniran da bude odvažan

S lako čitljivim zaslonom visokog kontrasta i kućištem sata od 45 mm, serija G1 uvodi novi kompaktni dizajn u liniju ronjenja koja je namjenski oblikovana i funkcionalna. Vodootpornost do 10 ATM (100 metara) testirana prema inženjerskom standardu EN133319, usklađena s nepropusnim induktivnim gumbima i safirnim lećama, Descent G1 serija je robusna i spremna za izlete iznad i ispod površine vode. Dostupni u više boja i kompatibilni s Garmin QuickFit narukvicama, ronioci mogu mijenjati dugo i kratko remenje za nošenje preko mokrih odijela kada je to potrebno ili mijenjati svoj stil u trenu kako bi svoj sat prenijeli s ronjenja na večeru. Istražujte dulje uz Descent G1 seriju koja nudi punjivu bateriju s do 25 sati u načinu ronjenja, do 3 tjedna u načinu rada pametnog sata i do 4 mjeseca u načinu rada pametnog sata uz modele solarnog punjenja.

Detaljna statistika za svaku vrstu ronioca

Descent G1 serija opremljena je funkcijama za nove rekreativne ronioce pa sve do iskusnih tehničkih ronioca s podrškom za više načina ronjenja uz jednu vrstu plina i višestruke mješavine plinova (uključujući zrak, nitrox, trimix i 100% O2), ronjenje s mjeračem, ronjenje na dah, podvodni ribolov na dah i i ronjenje s uređajem zatvorenog kruga disanja (eng. rebreather). G1 serija također sadrži 3-osni digitalni kompas i vibraciona upozorenja o dubini. Ronioci izravno na zapešću mogu vidjeti dubinu, trajanje ronjenja, temperaturu, NDL/TTS, brzine izranjanja/zaranjanja, mješavinu plinova, vrijednost PO2, N2 zasićenost dušikom, informacije o dekompresiji/sigurnosnom zaustavljanju i vrijeme (doba dana), sve prilagodljivo prema potrebi. Ronioci na dah će uživati u prilagodljivim zaslonima u zaronu i na površini za način rada apneja uz dodatne metričke podatke poput brzine izrona i zarona za bolju analizu performansi između zarona. Descent G1 će automatski označiti površinske ulazne i izlazne točke u vodi koristeći podršku za više GNSS satelita i zabilježiti ih u Garmin Dive aplikaciji tako da ronioci mogu lako pregledati detaljnu analizu svake aktivnosti ronjenja, uključujući maksimalnu dubinu i vrijeme na dnu. Garmin Dive aplikacija se upotrebljava za konfiguriranje postavki na Descent G1 seriji ili planiranje sljedećeg putovanja pregledavanjem popularnih web-mjesta koja su ocijenili i recenzirali drugi ronioci.

Praćenje zdravlja i sportske aplikacije

Descent G1 serija pruža mnoštvo wellness funkcija, uključujući napredno praćenje spavanja s ocjenom spavanja i sadrži niz ugrađenih sportskih aplikacija za zatvorene prostore kao i GPS sportskih aktivnosti s omiljenim programima koji uključuju plivanje, planinarenje, trčanje, biciklizam, golf, jogu i surfanje. Uz integrirani Surfline Widget omogućen je vizualni prikaz informacija o plimi, visini valova, vjetru i ocjeni kvalitete surfanja izravno na zapešću. Serija G1 pratit će i mjeriti performanse s potpunim Garmin paketom naprednih fitness funkcija poput VO2 Max, Fitness Age, Status treninga, Vrijeme oporavka, HIIT treninzi i dnevni preporučeni treninzi.

Funkcije povezivosti za cjelodnevno nošenje

Dok su između aktivnosti, korisnici mogu iskoristiti prednosti povezanih funkcija kao što je Garmin Pay za plaćanja u pokretu, primati obavijesti o pozivima, SMS-ovima, kalendarskim podsjetnicima, ažuriranjima društvenih medija, najnovijim vijestima i još mnogo toga kada su upareni s kompatibilnim pametnim telefonom. Kao i svi Garmin pametni satovi, Descent G1 serija se može koristiti sa Android ili Apple pametnim telefonima. Connect IQ kompatibilna Descent G1 serija omogućuje korisnicima mijenjanje izgleda sata preuzimanjem prilagođenih izgleda zaslona sata, podatkovnih polja, aplikacija i widgeta.

inReach kompatibilnost uz ugrađeno Prepoznavanje nezgoda

Za avanture izvan GSM mreže, uparite Descent G1 seriju s inReach Mini 2 satelitskim komunikatorom i dok ste na površini, šaljite i primajte poruke sa zapešća, pa čak i aktivirajte interaktivni SOS u slučaju nužde. Zaštitite uređaj pomoću inReach Mini Dive Case (prodaje se zasebno) i budite bezbrižni kad god izađete na površinu. Descent G1 serija omogućuje prijateljima i obitelji korisnika praćenje njihove lokacije uživo tijekom odabranih aktivnosti na otvorenom. Ako se prepozna nezgoda, Garmin Connect Mobile može poslati poruku s korisničkim imenom i lokacijom (ako je dostupna) njihovim kontaktima za hitne slučajeve.

Descent G1 i Descent G1 Solar dostupni su po preporučenim maloprodajnim cijenama od 4.330 kn, odnosno 5.120 kn.

Fotografija & video Garmin

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above