Novi Garmin Boat Switch nudi vrhunske funkcije2 min

Sve-u-jednom digitalno rješenje koje pokreće EmpirBus, smanjuje oslanjanje na fizičke tipke i prekidače, što omogućuje lakšu kontrolu i rad funkcija na brodu

Garmin, najveći svjetski1 i najinovativniji proizvođač nautičke elektronike, predstavlja Garmin Boat Switch, sveobuhvatno digitalno preklopno rješenje koje besprijekorno radi s Garmin ECHOMAP i GPSMAP serijama plotera za lakšu kontrolu i rad s nautičkim funkcijama. Pokrenut EmpirBusom, Garmin Boat Switch zamjenjuje potrebu za konvencionalnim sustavima s dva elementa – kutijom s osiguračima i prekidačima – i nudi nautičarima način da digitalno upravljaju raznim električnim funkcijama na brodu uz kontrolu do 20 strujnih krugova putem Garmin plotera.

Potpuno integrirani zapovjedni centar

Nudeći kontrolu nad 20 izlaznih krugova i 7 senzorskih ulaza, nautičari mogu prigušiti svjetla, uključiti i isključiti svjetla, upravljati sirenama, pa čak i regulirati pumpe za vodu. Unosima se također može jednostavno upravljati s plotera za prikupljanje podataka o naponu baterije plovila, radu crpke i još mnogo toga.

Ostanite u skladu s brodom

Nautičari mogu pratiti važne informacije o svom gorivu, pitkoj vodi, tehničkoj vodi uz ugrađenu detekciju pošiljatelja spremnika i kalibraciju koja se može prilagoditi veličini spremnika. Garmin Boat Switch može nadzirati čak četiri spremnika, pomažući nautičarima regulirati razinu goriva i upotrebu, ili voditi računa o držanju spremnika koje bi trebalo isprazniti.

Pojednostavljeno postavljanje

Garmin Boat Switch ne zahtijeva specijalizirane alate i konfiguracije tijekom instalacije, što znači da će nautičari trošiti manje vremena na postavljanje svog sustava, a više na uživanje u vodi. Garmin Boat Switch sustav eliminira potrebu za kupnjom dodatnih komponenti i može se jednostavno spojiti na brod. Nakon instalacije, stranica za prebacivanje se automatski dodaje na ploter tako da nautičari mogu postaviti, imenovati i ukloniti prekidače u sučelju jednostavnom za korištenje. Osim toga, ožičenje svakog kanala je kodirano u boji i označeno funkcijom kanala radi dodatne jasnoće i praktičnosti.

Kliknite ovdje za više informacija o Garmin Boat Switchu i kompatibilnosti plotera.

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above