Fjord 53XL: Najveći i najluksuzniji model2 min

Novi dragulj u kruni Fjorda će biti najveći i najluksuzniji model ovog sjevernonjemačkog brenda motornih brodova, te ponoviti mnoge dizajnerske osobine uspješnog modela Fjord 41XL.

Fjord 53XL utjelovljuje čistu DNK Fjorda koja je ovaj brend proslavila diljem svijeta: vrlo udoban kokpit s potpuno opremljenom kuhinjom na palubi i sunčalištem ispod kojeg se može spremiti tender. Upravljačko mjesto izgleda futuristički, a na brodu ima dovoljno mjesta za kabinu za posadu dostupnu iz kokpita.

Ovo je fotografija Fjord 53XL pogled sa strane
Novi Fjord 53XL

Veliki trupni prozori jamče maksimalni prodor prirodne svjetlosti pod palubu i doprinose prepoznatljivom izgledu. Paluba najveće površine na jednom Fjordu omogućuje jedinstven raspored kokpita. Dvije velike kuhinje s obje strane ostavljaju prostor za veliki salon i dva stola za do devet osoba.

Alternativa je naslonjač u obliku slova U i vrlo veliki stol s električnim sustavom za spuštanje. Na krmenom dijelu palube smješteno je ogromno sunčalište za četiri osobe, a ispod sunčališta se nalazi golem skladišni prostor koji se može urediti kao garaža za tender. Cijeli kokpit je natkriven velikom T-krovom čiji su robusni krovni stupovi ugrađeni u konstrukciju i jamče maksimalnu stabilnost, ali slobodu kretanja na palubi.

Ovo je fotografija novog Fjord 53XL render
Fjord 53XL

Tipična Fjordova walkaround paluba vodi do drugog velikog sunčališta na pramcu. Dizajneri su za novi Fjord 53XL osmislili novu kabinu, koja se u serijskoj izvedbi koristi kao skladište, ali može se i potpuno opremiti kao kabina za posadu s ulazom iz kokpita, čime se vlasniku i njegovim gostima jamči privatnost.

Kabina je vrlo visoka u prednjem dijelu, a opremljena je ormarom, toaletom, umivaonikom i ima prozor. Na listi dodatne opreme nude se TV i dodatni monitor na upravljačkoj konzoli. Veliki trupni prozori daju vlasničkoj kabini, vlasničkoj kupaonici i gostinskoj kabini obilje prirodne svjetlosti.

Fotografije Fjord

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above