Ferretti Yachts InFYnito 90: Više od mašte3 min
00:00:59
00:00:59

Ferretti Yachts InFYnito je serija nadahnuta explorerima, brodovima dizajniranim za duga putovanja i za boravak na otvorenome moru u potpunoj udobnosti

Na Cannes Yachting Festivalu, Ferretti Yachts je predstavio prvi model u novoj seriji InFYnito, koji nudi neograničeno iskustvo neba i mora. Nova serija, koja u imenu sadrži inicijale brenda (FY), predstavlja stil koji utjelovljuje nove potrebe vlasnika: besprijekoran kontakt s okolinom, održivije materijale i plovidba, prilagođeni detalji i izravna veza s morem i nebom. Ključna inovacija je vizualni kontinuitet između interijera i eksterijera, koji su povezani kao nikada prije.

Motorna jahta Ferretti Yachts InFYnito 90 pogled s boka

Ferretti Yachts InFYnito je rezultat suradnje između odbora za strateške proizvode na čelu s Pierom Ferrarijem i odjela za inženjering grupe Ferretti. Vanjski dizajn i trup potpisuje Filippo Salvetti, dok su interijeri djelo Ideaeitalia.

S ukupnom duljinom od 26,97 metara i maksimalnom širinom od 7,33 metra, ovo je jahta stvorena da ljubiteljima krstarenja ponudi neusporedivo, sasvim novo iskustvo plovidbe.

S više od 100 četvornih metara otvorenog stambenog prostora (gotovo 50% više od prosjeka u svom segmentu) i preko 140 četvornih metara interijera (25% više od prosjeka) uključujući glavnu palubu i salon posebno impresivnih dimenzija, novi Ferretti Yachts InFYnito 90 ističe se na tržištu već i velikodušnim dimenzijama.

Ferretti Yachts InFYnito 90 može biti opremljen s dva motora MAN V12 do 1.800 KS (opcija), koji jamče najveću brzinu od 22 čvora i brzinu krstarenja od 17 čvorova (preliminarni podaci). Novi, izuzetno efikasan trup, jamči autonomiju od 1200 nm pri ekonomskoj brzini krstarenja od 12 čvorova. Ferretti Yachts InFYnito je serija nadahnuta explorerima, brodovima dizajniranim za duga putovanja i za boravak na otvorenome moru u potpunoj udobnosti, pa stoga pruža vlasniku osjećaj intimnosti, sigurnost i opuštenu atmosferu.

Nova serija će također predstaviti F.S.E.A. (Ferretti Sustainable Enhanced Architecture) industriji, paket ekološki prihvatljivih rješenja za jahte koji uključuje solarni krov koji proizvodi električnu energiju i puni litijsku bateriju za napajanje usluga na brodu. Ova tehnologija omogućuje vlasniku i gostima da uživaju u jahti u načinu rada koji omogućava opuštenu atmosferu bez ikakvih štetnih emisija.

Još jedna ključna točka nove serije je razvoj glavne palube, na kojoj pogled bez prepreka prelazi iz interijera na eksterijer i klizi od pramca do krme. Dizajn ovog prostora jedna je od najslikovitijih osobina Ferretti Yachts InFYnito. Jahta ima revolucionarnu terasu iskoristivu u svim godišnjim dobima, koja osim što je spektakularna, nudi i ugodnu atmosferu i krije od od znatiželjnih pogleda s obale, te je funkcionalna na moru u svim vremenskim uvjetima.

Fotografije & video Ferretti Yachts

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above