Ferretti Yachts 580: Bezvremenska otmjenost2 min

Utjelovljenje modernog luksuza, novi Ferrettijev flybridge model ima idealne osobine za intimno i udobno iskustvo plovidbe u savršenom Ferrettijevom stilu

Ferretti Yachts proširuje svoju seriju modela flybridge s predstavljanjem Ferretti Yachts 580, jahte koja vrijeme provedeno na brodu pretvara u jedinstveno i spektakularno iskustvo.

 

Na više od 18 metara duljine i 5 metara širine ova evolucija jednog od najpopularnijih modela u gami od 50 do 60 stopa donosi još više udobnosti i modernog luksuza, što je osnova prepoznatljive filozofije brodogradilišta Ferretti Yachts.

Projekt već bilježi veliki uspjeh, sa sedam prodanih primjeraka, što potvrđuje da je model još uvijek smatran bezvremenskim klasikom. Ferretti Yachts 580 rezultat je suradnje između Odbora za strategiju proizvoda na čelu s gospodinom Pierom Ferrarijem i inženjerskog odjela Grupe Ferretti.

Dizajn eksterijera ponovno potpisuje navalni arhitekt Filippo Salvetti, koji je već dizajnirao šest brodova za ovaj brend, dok su interijeri djelo studija Ideaeitalia kao dio stalne suradnje Ferretti Yachts.

Glavne inovacije uključuju širok raspon mogućnosti prilagođavanja ne samo na glavnoj, nego i na donjoj palubi, koja je dostupna u dva rasporeda, oba s tri kabine. Jedna verzija ima glavnu kabinu na sredini broda s radnim prostorom ili toaletnim stolićem, dvokrevetnu kabinu na pramcu, dvokrevetnu kabinu s dva odvojena kreveta i dvije kupaonice. U drugom rasporedu, radni prostor pred ulazom u vlasničku kabinu postaje treća kupaonica.

 

Još jedna zanimljivost je prozor s električnim sustavom spuštanja koji povezuje kokpit i kuhinju, otkrivajući prostrani pult i stvarajući veliki zajednički prostor posvećen druženju. Interijeri su dizajnirani kako bi osigurali udobnost tijekom krstarenja bez obzira na trajanje.

Što se tiče materijala, mješavina finog drveta i tkanina izražava čist i racionalan dizajn, profinjen i elegantan stil, pravo utjelovljenje modernog luksuza.

Ferretti Yachts 580 bit će dostupan u klasičnoj i suvremenoj verziji s obzirom na uređenje – prvom će dominirati tople, zemljane boje, a drugom sjajno lakirano drvo i tkanine u svježim nijansama inspiriranim bojama mora, a obje dijele nepogrešiv stil Made in Italy.

Ferretti Yachts 580 je serijski opremljen parom motora Volvo Penta od 900 KS ili opcionalno parom od po 1.000 KS.

Fotografije & video Ferretti Yachts

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above