Potpuno nova verzija Skydeck Ferretti Yachts 10002 min

Ferretti Yachts 1000 Skydeck ima novu višu palubu preobraženu u ekskluzivni zatvoreni prostor

Uvijek odlučni u namjeri da nastave podizati standarde komfora na vodi, Ferretti Yachts je stvorilo spektakularnu novu verziju svog najvećeg modela. Verzija Skydeck Ferretti Yachts 1000 ima redizajniranu gornju palubu koja je sad zatvoreni i zaštićeni prostor u kojem se može uživati tijekom cijele godine, u kojem se gosti osjećaju kao da mogu dodirnuti nebo.

ferretti yachts 1000 skydeck

Novi element je potpuno ostakljena gornja paluba, koja je s krmenom terasom povezana kliznim staklenim vratima pune visine, što je čini dodatnim salonom na raspolaganju vlasniku i gostima, u kojem oni mogu uživati po svim vremenskim prilikama i bez obzira na doba godine ili doba dana.

Savršeno usklađen s interijerima ostalih paluba, interijer nove palube je uređen u istim vrstama drva, u istom kontrastu između toplih i hladnih nijansa. Nova paluba, skydeck, je svijetla, dobro zaštićena i višenamjenska paluba na kojoj se može uživati u udobnosti bez ograničenja. Može biti opremljena klimatizacijskim uređajem, a letvice roleta na kroviću mogu se otvoriti za prirodnu ventilaciju. Stubište s mosta povezuje palubu iznutra, a izvana je dostupna stepenicama iz kokpita, dok bočna vrata vode do pramčanog dijela.

ferretti yachts 1000 skydeck ferretti yachts 1000 skydeck

Vanjska terasa još je jedan privlačan prostor za druženje, s barom i stolicama od stakloplastike, čiji krmeni dio može biti opremljen samostojećim namještajem po ukusu vlasnika. Baš kao i originalni model Ferretti Yachts 1000, nova verzija Skydeck je svestrana i prilagođena svim tržištima, s rješenjima za dizajn interijera koja se prilagođavaju različitim ukusima i potrebama.

Sportskom vanjskom stilu jahte suprotstavljaju se komforna unutrašnjost, upadljive osobine vanjskih i unutarnjih prostora, te profinjen dizajn čistih linija i fini materijali koji su kao i na svim modelima Ferretti Yachts temelj luksuza i idealna interpretacija filozofije ‘Just Like Home‘.

Fotografije Ferretti Yachts

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above