Falkensteiner Resort Punta Skala slavi život4 min

Razmazite se na obali Zadra uz kristalno čisto more te očaravajući pogled na dalmatinske otoke i Velebit

Smješten na poluotoku koji oduzima dah, Falkensteiner Resort Punta Skala oaza je mira koja nudi najbolje od hrvatske obale. Opuštanje ovdje možete pronaći u elegantnom Falkensteiner Hotel&Spa Iadera, novouređenom Falkensteiner Family Hotel Diadora ili prostranim Falkensteiner Residences Senia. Ovaj moderan resort nudi i vrhunske restorane, najveći i najljepši spa u Dalmaciji te moderne sportske sadržaje i sportske terene.

Ovo je fotografija Falkensteiner Resort Punta Skala

Fantastična lokacija, decentan i impresivan interijer, hrana koja postaje senzacionalan doživljaj, vrhunska usluga, grandiozni spa, kilometarske plaže, posebna briga za sigurnost i zdravlje svakog gosta – Punta Skala je destinacija koju treba otkriti.

TIAN Bistro am Meer

Tian bistro Punta Skala

Jedan od najboljih vegetarijanskih restorana u svijetu – TIAN, svoj ‘TIAN Bistro am Meer’ u Hotel&Spa Iadera nedavno je otvorio, a gostima donosi nekompliciranu, ali sofisticiranu vegetarijansku i vegansku kuhinju, inspiriranu prirodom hrvatskog primorja.

Falkensteiner resort Punta Skala skriveno je mjesto koje nudi vrhunsku uslugu, savršene delicije, sigurnost i netaknutu prirodu

Kao i u sestrinskim restoranima u Beču i Münchenu, TIAN-ova jedinstvena filozofija ‘Es lebe das Leben’ (Živio život) sažeta je u senzualnim užicima za nepce i um, a istodobno je i simbol pravog značenja održivosti u vrhunskoj gastronomiji.

Falkensteiner Diadora Punta Skala

Falkensteiner Family Hotel Diadora

Falkensteiner Family Hotel Diadora, ponovno će otvoriti svoja vrata 2022. godine nakon opsežne renovacije te sada ponosno nositi svih pet zvjezdica. Ovog ljeta, prve goste Family Hotela Diadora čeka više od 1250 četvornih metara prostora za zabavu djece, nove dječje igraonice, spavaonice, multimedijalna prostorija i kino dvorana te renovirane sobe i prostrani suitovi veličine od 43 do 56 četvornih metara, kao i novi Acquapura SPA wellness svijet i bazen s toboganima Nakon sveobuhvatnog makeovera, Falkensteiner Family Hotel Diadora postaje najzabavnije mjesto na Jadranu – idealna oaza obiteljskog odmora!

Hotel & Spa Iadera najveći je spa u Hrvatskoj

Vaša avantura na kopnu može započeti i u elegantnom Hotelu & Spa Iadera gdje ćete otkriti fantastičan Acquapura Spa centar i mnoštvo tretmana koji će vas opustiti i razmaziti vaša čula i aktivirati za iduću etapu vaše plovidbe. Elegantno, prostrano i ugodno okružje AcquaPura Spa na 6000 kvadratnih metara mami s čak 17 prostorija za različite tretmane, tri privatna Spa suita i više relax prostorija, u kojima se poslužuju opuštajući čajevi te suho i svježe voće nakon tretmana.

This is photo of a relax at Resort Punta Skala

Tu su i vodeni svijet sa šest bazena, od kojih je jedan bazen s morskom vodom, sauna svijet s jedinstvenom panorama saunom smještenom ispod zemlje s prekrasnim pogledom na zadarski arhipelag, slanom saunom, BIO saunom, herbal finskom saunom te moderna interpretacija turskog hamama.

Za ljubitelje aktivnog života

Falkensteiner Punta Skala sportski je i ekološki resort, jedinstven u Hrvatskoj. Stoga ne čudi što su brojni sportaši svjetskog glasa odabrali Punta Skalu za svoje profesionalne pripreme, ali i privatni odmor.

Za ljubitelje aktivnog života, osim duge šetnice uz more, staze za trčanje, biciklističke staze, brojnih morskih sportova i atrakcija, predlažemo rezervaciju individualnog treninga s iskusnim trenerima na nekim od terena vanjskog sportskog centra (sedam teniskih terena i tereni za mini golf, nogomet, košarku, odbojku, badminton, dva padel terena i dva terena za odbojku na pijesku) ili u fantastičnom prostoru za vježbanje s najmodernijim spravama u velebnom Fortis Clubu.

Ovo je fotografija nove sportske destinacije Falkensteiner resorta

Novi sportski centar Fortis Club s fitness teretanom od 800 četvornih metara i širokim rasponom dnevnih sportskih aktivnosti na vodi i sportskim programima od CrossFita do joge ili brojnim kampovima za djecu i odrasle s međunarodnim sportskim zvijezdama.

ovo je fotografija nove sportske dvorane Falkensteiner resort

Ovo je fotografija sportskog centra Falkensteiner

Bez obzira želite li pobjeći od svega i priuštiti si vrijeme za sebe, stvoriti nezaboravne obiteljske uspomene ili tražite prvoklasno mjesto za poslovne sastanke – prekrasan Falkensteiner Resort Punta Skala ima sve!

 

 

Fotografije Falkensteiner

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above