Električna daska vrhunske kvalitete

by Yachts Croatia

Daska za surfanje na električni pogon objedinjuje uzbuđenje i zadovoljstvo, neovisno o iskustvu korisnika

Elektromotorna daska za surfanje, proizvod ponajboljeg švedskog graditelja plovila na električni pogon, Awake iz Limhamma, iznova definira kretanje na vodi. Potisnici marke Rävik omogućuju joj brzinu od 56 km/h u svega nekoliko sekunda nakon starta, a za maksimalan užitak, ta je plovilica opremljena s četiri vrste sustava kako bi se prilagodila korisnicima razne dobi, umijeća i iskustva.

Awake Water Toy

Ne morate biti vrhunski sportaš da biste se nauživali onoga što Awake pruža, od aktivacije putem pametnog telefona, do jurnjave vodom

Suradnici u razvijanju te neobične daske jednaku su pažnju poklonili performansama, dizajnu i jednostavnom korištenju, a predvidjeli su i razne načine plovidbe: ležeći, na koljenima, ili stojeći – u svakom slučaju, sigurno i uzbuđujuće. Verzije Kids, Eco, Sport i Extreme već svojim imenima upućuju na razine kategorije korisnika – ni u jednoj ne morate biti vrhunski sportaš da biste se nauživali onoga što ta daska pruža, od aktivacije putem pametnog telefona, do jurnjave vodom.

Fotografije i video Awake

Benetti ponovno ispisuje povijest
Deset brodskih ikona