Dizajnirani s ljubavlju

by Yachts Croatia

Buketi crvenih ruža, fine čokolade, večere uz svijeće – bliži se Valentinovo. Donosimo nekoliko dizajnerskih rješenja za dom pun ljubavi!

Bross Mysa

Mysa je nova kolekcija lounge fotelja koju je za Bross dizajnirao Michael Schmidt. Njezino ime na švedskom znači ‘maziti se’ što naglašava smisao ovog proizvoda, koji će itekako poslužiti kao ugodan dodatak svakom domu. Svojim oblikom Mysa podsjeća na skandinavski dizajn i njegove osnovne oblike, ali s apsolutno udobnim linijama.

Valetines Day

Fotelja Bross Mysa

Alma Design Bistrò

Romantičan i istovremeno klasičan, Bistrò je komad namještaja koji će unijeti dašak glamura u vaš interijer, ali i eksterijer. Čelični okvir stola obojen je poliuretanskim prahom i dostupan u verziji s tri ili četiri noge. Otporan je i kao takav savršen za vanjsku i unutarnju uporabu.

Valetines Day

Stol Bistrò

Marcantonio Mouse Lamp San Valentino

Ovog Valentinova Marcantonijeva najprodavanija lampa – miš pretvara se u slatku i romantičnu poruku. Mali glodavac od smole drži crvenu LED lampicu u obliku srca i, kao u bajci, postaje simbol najveće i najljepše emocije – savršen dar za voljenu osobu.

Valetines Day

Lampa – miš

MY Home Collection

Stolicu Carmen dizajnirao je Angeletti Ruzza. Njezin drveni okvir obložen je poliuretanskom pjenom različite gustoće i oblogama od poliesterskih vlakana. Stolica ima obojene čelične noge, a stražnji jastuk i nasloni za ruke izrađeni su od steriliziranog perja.

Valetines Day

Stolica Carmen

Fotografije Cavalleri & Marcantonio

Bentley i Breitling slave sa stilom
Dobar vid do starosti