Destinacija za uživanje u ljepotama Pelješca

by Yachts Croatia

Villa Katarina

U Orebiću na poluotoku Pelješcu, smjestila se Villa Katarina, jedinstvena građevina koja se elegantnim kamenim pročeljima ponosno uzdiže iznad plaže i mora. Villa Katarina tijekom cijele godine svojim gostima nudi savršen spoj luksuznog ambijenta, mnoštva promišljenih sadržaja i vrhunske gastronomske ponude na zaista impresivnom prirodnom položaju.

Villa Katarina 01

Jedan od temelja gastronomske priče je poveznica s vinarijom

U jedinstvenim gastronomskim menijima sparenima s vrhunskim Korta Katarina vinima, uz prethodnu najavu mogu uživati i gosti vinarije Korta Katarina smještene uz samu Villu. Upravo je poveznica s vinarijom jedan od temelja gastronomske priče Ville. ‘Kako nemamo bazni menu nego se on konstantno mijenja zbog sezonskih namirnica, suradnja sa sommelierom je jako bitna zbog usklađivanja okusa. Namirnice se ne smiju pobijati u izražavanju, nego se moraju spojiti u harmoniju,’ objašnjava chef Ante Valenteković te dodaje da se gastronomska ponuda vile bazira na tradicionalnim jelima pelješkog podneblja kao što su žrnovski makaruni ili dubrovačka pašticada, ali i da nastoje udovoljiti svačijim nepcima uz primjese moderne kuhinje.

Villa Katarina 02

Villa Katarina nudi savršen spoj luksuznog ambijenta i vrhunske gastronomske ponude

Villa ima kapacitet od 10 soba čiji je interijer unikatan i pomno promišljen. Vlasnici su svojim gostima htjeli pružiti osjećaj luksuznog doma što potvrđuje mnoštvo sadržaja koji su im namijenjeni: od infinity bazena, finske i turske kupelji, fitness centra do knjižnice koja je središnje mjesto za druženje, uz vino iz vinskog podruma. Ova vila okružena kamenom i morem, u potpunosti je uklopljena u eksterijer, a prostrana terasa odlično je mjesto za različita događanja. www.kortakatarina.com

Fotografije: GleFotka

Idealni hoteli za poslovne korisnike
Zdenac luksuza