Novo iskustvo plovidbe s novim DB/372 min

Jeanneau proširuje svoju seriju DB Yachts s novim modelom DB/37. Ovaj spoj dnevnog cruisera, broda za razonodu i broda za krstarenja obećava iznimna iskustva na vodi

Koristeći sav svoj savoir-faire i kreativnost, Jeannuea je modelu DB/37 podario aerodinamičnu siluetu s potpisom dizajnera Camilla Garronija. Plan palube naglasak stavlja na vanjski prostor i jednostavno kretanje palubom, a dok je brod na sidru, bočne terase mogu proširiti kokpit prema moru.

DB/37 u plovidbi

Novi model je dostupan s unutarnji motorima (dva Volvo D4-320 i Sterndriveom) i s vanbrodskim motorima (sa dva motora do 2×400 KS) Jeanneau DB/37 je opremljen joystickom, čime se olakšava rukovanje i manevriranje u luci. Novi Jeanneau koristi svoju širinu do posljednjeg centimetra, i to sve za životni prostor.

Još jedna prepoznatljiva značajka serije DB Yachts su i dvije bočne terase s električnim sustavom otvaranja, koje dodaju još prostora, čineći DB/37 pravim brodom za zabavu. S velikom krmenom platformom, te terase omogućuju lak i siguran pristup vodi.

dnevni kruzer DB/37 krmene bočne platforme

Središnje upravljačko mjesto ima tri udobna pojedinačna sjedala, zaštićena integriranim staklenim vjetrobranom i velikim krutim krovom, a cijeli taj prostor može biti ograđen platnom za dulju sezonu krstarenja i iskorištavanje punog volumena kokpita.

Unutrašnjost je okupana prirodnim svjetlom, koje prodire kroz palubna okna goleme prozore u trupu. Pramčana vlasnička kabina ima bračni krevet, toaletni stolić i brojne ormariće za odlaganje stvari. Krmena kabina je izuzetno široka, a kupaonica pruža razinu udobnosti koja je jedinstvena u ovom tržišnom segmentu, s elegantnim umivaonikom i ormarićem, i zasebnom tuš-kabinom.

DB/37 kabina DB/37 kabina

Unutrašnjost DB/37 ispunjava sva obećanja serije DB Yachts, s profinjenim detaljima, finim materijalima, promišljenim dizajnom i toplom atmosferom, sve to uz obilje prirodnog svjetla koje dopire kroz velike trupne prozore.

 

 

Fotografije & video Jeanneau

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above