Croatia Sotheby’s: Izbor atraktivnih nekretnina na Jadranu3 min
00:01:22
00:01:22

Hrvatska obala nudi jedinstven spoj prirodnih ljepota, povijesne baštine, gastronomije, zbog kojeg interes za luksuznim nekretninama na Jadranu ne prestaje rasti

Moderna luksuzna vila uz more u Rogoznici

Villa Gallant je novoizgrađena luksuzna nekretnina na atraktivnoj lokaciji u malom mjestu pored Rogoznice i ističe se svojom ekskluzivnom pozicijom prvi red do mora. Ova elegantna vila položena je na parceli od 830 četvornih metara i prostire se na tri etaže s ukupno 445 četvornih metara bruto stambenog prostora raspoređenih na tri etaže.

Croatia Sotheby's nekretnine

Uz moderni dizajn čistih linija, vila se ističe velikim staklenim plohama koje omogućuju inspirativan pogled na more iz gotovo svakog kutka vile.

Pomno planirano uređenje s velikom pažnjom za svaki detalj, vrhunski nivo odabrane opreme i namještaja i obilje luksuznih sadržaja uključujući lift i podno grijanje u cijeloj vili, koje nudi čine vilu Gallant savršenim izborom za sve ljubitelje mediteranskog načina života.

Croatia Sotheby's nekretnine

Novoizgrađena dizajnerska vila na jedinstvenoj poziciji uz more u Zadru

Luksuzna dizajnerska vila Medusa smještena je na iznimno atraktivnoj poziciji u okolici Zadra, tik uz more, s koje se pruža zadivljujući pogled na predivni zadarski arhipelag. Smještena na velikoj parceli od 1340 četvornih metara, ova impozantna vila prostire se na 360 četvornih metara stambenog prostora raspoređenih na dvije etaže.

Croatia Sotheby's nekretnine

Unutrašnjost vile odiše dizajnerskim namještajem i zrači posebnim šarmom zahvaljujući Versace kolekciji pločica koje naglašavaju lajtmotiv mitološke Meduze.

Ono što izdvaja vilu Medusu je izravan pristup moru i plaži, te vlastiti vez za brod. Vila Medusa predstavlja spoj vrhunskog stila i udobnosti. Uživajte u luksuzu, udobnosti, nevjerojatnom pogledu i čarima mediteranskog načina života.

Atraktivna suvremena vila uz more u Primoštenu

Smještena na izuzetnoj poziciji u prvom redu do mora, vila Seasoul predstavlja suvremenu mediteransku oazu, te idiličnu fuziju moderne arhitekture i inspirativnog prirodnog okruženja.

Croatia Sotheby's nekretnine

Vila se nalazi u sklopu luksuznog resort kompleksa u Primoštenu koji se ističe kao jedna od najprivlačnijih destinacija Dalmacije. Svojim suvremenim dizajnom eksterijera i modernim uređenjem koje je naglašeno i vrhunskom opremom, vila Seasoul pruža visoki standard življenja, nudeći pritom iznimnu udobnost i funkcionalnost.

Ova sofisticirana nekretnina idealna je za sve koji žele živjeti blizu mora uz brz i jednostavan pristup nekima od najatraktivnijih turističkih mjesta na Mediteranu.

Croatia Sotheby's nekretnine Croatia Sotheby's nekretnine

Razgovarali smo s Markom Pažaninom, managing direktorom tvrtke Croatia Sotheby’s International Realty, koja je dio globalne mreže najpoželjnijeg brenda na tržištu luksuznih nekretnina.

marko pažanin, Croatia Sotheby's nekretnine

IMATE PRIMAT NA TRŽIŠTU LUKSUZNIH NEKRETNINA?
Osim vrhunske ponude, bogatog iskustva i globalne marketinške mreže, VIP klijenti nam se obraćaju i zato što smo jedini brend sposoban isporučiti jedinstveno iskustvo poslovanja, prilagođeno luksuznom stilu života.

PRODALI STE NEKE OD NAJLUKSUZNIJIH OBJEKATA I BILI SAVJETNICI U INVESTICIJSKIM PROJEKTIMA.
Surađujemo s vodećim svjetskim medijima i dio smo globalne Sotheby’s International Realty mreže, koja posluje u više od tisuću ureda i koja nam omogućuje dominaciju na tržištu. Naša diskrecija i najviši standardi poslovanja međunarodno su priznati, što klijentima ulijeva povjerenje i jamči sigurnost, presudne za uspjehe koje kontinuirano ostvarujemo.

ŠTO STRANI KUPCI NAJČEŠĆE KUPUJU?
Vile i građevinska zemljišta u prvom redu uz more su najtraženiji i čine glavninu naše bogate ponude. Hrvatska obala nudi jedinstven spoj prirodnih ljepota, povijesne baštine, gastronomije, zbog kojeg interes za luksuznim nekretninama na obali ne prestaje rasti.

NUDITE LI VIP KLIJENTIMA PROPERTY SCOUTING?
Zbog detaljnog poznavanja lokalnog tržišta i izvrsne mreže kontakata, u mogućnosti smo ponuditi jedinstvene nekretnine koje nisu javno oglašene, kao i pokrenuti personaliziranu potragu tijekom koje se trudimo realizirati želje i vizije naših klijenata.

Fotografije & video Croatia Sotheby’s Realty

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above