Raj za brdski biciklizam2 min

Zahvaljujući skupini strastvenih brdskih biciklista, posjetitelji srednjeg dijela jadranske obale sada imaju priliku prvi put istražiti teško dostupne, skrivene staze i puteve, putujući na najbolji mogući način – biciklom

Bili vi iskusan biciklist ili avanturist željan aktivnog odmora, zaljubljenici u brdski biciklizam iz turističke agencije TRAIL9A nude vam mogućnost da budete dio privilegiranih koji će proći putevima starih težaka pokraj nezaboravnih vidika, prirodnih ljepota i kulturne baštine starog grada Šibenika i unutrašnjosti srednje Dalmacije. Odvažite se da baš vi budete oni koji će kući ponijeti nezaboravna iskustva otkrivanja novog, putevima izvan uobičajenih turističkih ruta, okruženi ljudima koji dijele istu strast i s kojima ćete se osjećati dijelom lokalne zajednice. Provozajte se putevima korištenim još od 13. stoljeća do najveće i najočuvanije srednjovjekovne utvrde Ključice koja se nalazi nad kanjonom rijeke Čikole, čije ćete korito vrlo vjerojatno vidjeti suho jer se veće količine vode na izvoru iskorištavaju za potrebe grada Drniša. Izazovite sebe na avanturu potpunu drugačiju od svega što ste do sada upoznali. Usudite se zaputiti na vožnju krškim reljefom, bogatim udubinama i uzvisinama te čvrstim stijenama, kako biste osjetili snagu vjetra s Dinare, najvišeg vrha Hrvatske. Uživajući u čistom zraku, zadivit će vas ljepota flore od 1.075 vrsta i podvrsta, te faune poznate po endemima.

brdski biciklizam
Nezaboravno iskustvo za one koji traže najbolje staze, vrhunsku hranu i luksuzni smještaj

Nezaobilazan je i NP Krka, poznat po svojim slapovima i Visovačkom jezeru, nizvodno od grada Skradina je i Prokljansko jezero, drugo po veličini u Hrvatskoj, a posebno je zanimljiva i nepristupačna rijeka Guduča koja se ulijeva u Prokljan. Na ekološki prihvatljiv način, s onim posebnim unutarnjim osjećajem pobjede nad samim sobom, dovezite se do katedrale svetog Jakova koja je uvrštena na UNESCO-ov popis svjetskog kulturnog nasljeđa i zaslužite pogled na grad Šibenik i njegove četiri tvrđave. Iskažite snagu duha i određenost prema cilju uz pratnju i sigurnost koju pružaju vodiči kvalificirani od strane HBS-a, jer oni poznaju svoje staze i nikada se ne zadovoljavaju prosječnim, već samo najboljim. A zadovoljstvo postignutim upotpunite uz lokalnu gastronomiju te luksuzni smještaj koji uključuje privatni roštilj i bazen. Ovaj all-inclusive odmor će vam omogućiti ono po što ste i došli i zbog čega ste tražili upravo – vrhunsku vožnju biciklom.

brdski biciklizam
Zaputite se na vožnju krškim reljefom i uživajte u čistom zraku

Share this article:


Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude

Besplatni Newsletter

Pretplatite se za ekskluzivni sadržaj, vijesti i posebne ponude
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above
yachts.croatia
Let us open your eyes to Croatia!
Follow #YachtsCroatiaMagazine, find the magazine on the nearest newsstand & read us on the link above